Ce este si cum se alege un powerbank?

0 Shares
0
0
0

Ce este si cum se alege un powerbank?Se pare ca anul 2018 in care ne aflam, a ajuns sa fie anul tehnologiei mobile, astfel ca fiecare dintre noi utilizam un telefon mobil inteligent, o tableta sau un alt tip de astfel de echipament mobil.

Un amanunt foarte interesant este acela ca aceste dispozitive mobile, depind in totalitate de o baterie, care in cele mai multe cazuri atunci cand discutam despre un smartphone, rezista incarcata pana la 8 – 10 ore, timp in care se considera ca fiecare dintre noi putem ajunge la o sursa de energie electrica pentru reincarcarea dispozitivului mobil.

Aceasta este insa doar o presupunere, pentru ca poate aparea situatia in care sa fim nevoiti sa plecam de urgenta intr-o calatorie, si sa nu avem acces la o sursa de energie electrica pentru a ne incarca telefonul mobil.

In aceasta situatie, daca plecam cu autoturismul personal, ar trebui sa luam asupra noastra un incarcator auto, insa daca nu calatorim cu autoturismul nostrum, ar trebui sa avem asupra noastra neaparat, un poverbank.

Ei bine, un powebank este acel dispozitiv care te ajuta sa te poti bucura cat mai mult timp de telefonul tau, fiind totodata un dispozitiv care te poate scoate dintr-o situatie destul de deranjanta atunci cand nu ai unde sa iti incarci bateria telefonului mobil.

Din fericire insa, powebank-ul este acum un dispozitiv care este disponibil tuturor utilizatorilor de smartphone, insa atunci cand urmeaza sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, trebuie sa tinem cont atat de acei mAh ai dispozitivului, in timp ce voltajul este unul standardizat la 5 Volti.

Acum ca am stabilit ce inseamna de fapt un powebank, trebuie sa mentionam faptul ca tinand cont ca voltajul standard al unui astfel de dispozitiv este de 5V, si ca telefonul are o capacitate care se exprima in mAh, putem sa aflam cu usurinta ce tip de powebank ni se potriveste de minune.

De exemplu, in cazul in care avem un smartphone care sa aiba o baterie de 5V/1300 mAh, atunci cu siguranta va fi nevoie sa ne indreptam atentia spre un powerbank care sa fie de minim 5V/2000 mAh, daca nu chiar mai mult, asta in conditiile in care ne dorim sa ne incarcam bateria telefonului complet.

Se poate opta insa si pentru un powerbank care sa aiba o capacitate de 5V/11000 mAh, iar in acest fel, telefonul se va reincarca de mai multe ori.

Cel mai bine insa, ar fi ca toata lumea care isi doreste un asemenea dispozitiv pentru telefonul mobil, sa se uite prima data la incarcatorul telefonului, pentru a verifica amperajul acestuia.

In cazul persoanelor care isi doresc un astfel de accesoriu, trebuie mentionat si faptul ca se poate opta pentru un power bank personalizat, care poate sa fie achizitionat de la un magazin de specialitate, la un pret foarte avantajos.

Important de mentionat insa, este faptul ca daca discutam despre un astfel de accesoriu care sa aiba o capacitate mai mare de 10000mAh, atunci acesta va avea doua iesiri, pentru a putea incarca doua dispozitive mobile in acelasi timp.

0 Shares
You May Also Like