Cel mai performant telefon Dual Sim

0 Shares
0
0
0

Quad-Core-web3O sa vorbim putin despre Allview P5 Quad, cel mai performant telefon Dual Sim, un telefon cu un design ingenios ce atrage privirile celor din jur, un smartphone placut la atingere.
Este fabricat din materiale cu o calitate superioara ce-l fac rezistent la praf si la cazaturi.
Bijuteria in materie de telefoane vine cu un procesor destul de mare, adica un Quad Core Cortex-A7 de 1,2 GHz, procesor ce-l face sa se miste foarte bine in mai toate aplicatiile instalate. Memoria RAM de 1GB e mai mult decat suficienta. Sistemul de operare, Android 4.1 Jelly Bean e usor de folosit si va ofera multe oportunitati.
Si viteza de download la care poate ajunge Allview P5 Quad e destul de mare. Puteti sa descarcati cu 21,4 MB/s. Mai mult de atat, ecranul terminalului e destul de generos. Cred ca 4,5 inch sunt suficienti pentru un telefon. Cu siguranta o sa va jucati in voie, fara probleme, nefiind nevoie sa umblati cu incarcatorul dupa dumneavoastra deoarece o baterie de 2100 mAh chiar tine telefonul incarcat .Allview P5 Quad e un telefon destul de practic si ieftin, daca stam sa ne gandim si la pretul celorlalte terminale concurente. Dupa parerea mea, acest smartphone merita incercat. E destul de promitator, iar cei de la Allview au scos si scot pe piata numai produse de calitate, accesibile oricarui buzunar.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like