Cele mai bune accesorii pentru telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune accesorii pentru telefonul tau
Se pare ca in aceasta perioada, fiecare persoana detine cel putin un smartphone, astfel ca nu mai este de mirare faptul ca incetul cu incetul, incepem sa fim dependenti de aceste dispozitive, daca nu am ajuns deja sa fim dependenti de ele.

Asadar, din acest motiv, atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, nou, va trebui sa cauti un model cat se poate de performant, pentru ca stim cu totii faptul ca acestea functioneaza la capacitate maxima o perioada de timp indelungata, si totodata sunt si mult mai rezistente in timp.

Ei bine, ideal ar fi sa iti indrepti atentia spre modele ale brandurilor precum Samsung, Apple, Sony sau HTC. Se pare ca in ultimii ani acesti producatori sunt cei mai renumiti in ceea ce priveste productia de telefoane mobile inteligente.

Fie ca iti vei alege un model de telefon de la unul dintre producatorii pe care i-am amintit anterior, sau ca iti vei indrepta atentia spre un model al altui producator, ideal ar fi ca in momentul in care ai cumparat telefonul, sa cumperi rapid si acele accesorii de protectie care sunt anume fabricate pentru telefonul tau.

Aceste accesorii le poti gasi fie la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde ai ales sa iti cumperi dispozitivul, dar poti sa le gasesti si la oricare alt service gsm din orasul tau.

Din categoria accesoriilor de protectie pentru telefoane fac parte urmatoarele: husa, geamu de protectie al ecranului si folia protectoare.

Ideal ar fi sa iti cumperi mai intai un geam de protectie pentru ca acesta iti va feri ecranul de zgarieturi si de mizerie, dar il si protejeaza in caz de impact. Daca ai optat pentru geam de protectie, atunci folia nu mai are nici un rost sa o cumperi.

Dupa ce ai rezolvat problema cu geamul de protectie, indicat ar fi sa iti indrepti atentia si spre o husa pentru telefonul tau. Poti alege din gama de huse HTC, daca ai optat pentru un model al acestui producator, sau poti alege huse speciale pentru fiecare model de telefon in parte, in functie de brandul producator.

Deasemenea trebuie sa stii ca poti sa gasesti o multime de modele de huse universale dar care sa fie ideale pentru modelul tau de telefon. Este important de stiut faptul ca husele universale au preturi mult mai atractive decat husele anume confectionate pentru un brand de telefoane anume.

Atat husele cat si geamurile de protectie pentru ecran sau foliile protectoare, le poti gasi atat la magazinul de unde ti-ai cumparat telefonul, dar le poti gasi si la orice service gsm.

Tot in aceste doua locuri, sau chiar si la magazinele online, vei putea sa gasesti o multime de alte accesorii potrivite pentru telefonul tau.

Nu ar fi o idee rea sa iti cumperi o baterie externa de exemplu, pentru ca nu se stie niciodata cand si unde te vei afla si o vei putea folosi pentru a-ti incarca telefonul.

Nici ideea de a cumpara un selfie stick sau o casca bluetooh nu ar fi rea, insa pe langa acestea vei putea gasi o multime de alte accesorii.

0 Shares
You May Also Like