Domeniul IT

Cine-i Cosmin Daraban?


cosmin darabanCosmin Daraban e omul de la SilkWeb, o persoana cu multe cunostinte in marketing, SEO, comert electronic, poate si in altele. Consider ca e un manager destul de eficient, dovada si rezultatele ce le-a dobandit din anul 2000 si pana-n prezent. Pe la SilkWeb e inca din anul 2005. Bazele SilkWeb le-a pus impreuna cu Mircea Osan si Aurelian Motica. Dupa un an de la lansarea SilkWeb, Daraban si echipa au reusit sa dezvolte propria platforma de comert electronic, platforma ce e folosita de peste 100 de magazine online. Nu stiu cat de ok e platforma, n-am testat-o, insa cred ca functioneaza destul de bine, avand in vedere ca pana-n prezent nu cred ca exista vreun client nemultumit. Aplicatia MintMetrics e lansata tot de ei, insa acum cred ca inca se mai afla-n teste.

Cum am luat eu legatura cu Daraban?

Anul trecut am primit o propunere pentru publicarea de advertoriale pe blogul asta. Am ajuns la o intelegere, iar advertorialele au fost publicate fara probleme. De atunci nu prea am mai colaborat, avand in vedere ca nu prea mi-a convenit cascavalul oferit. A fost perioada aia in care primeam oferte pentru pachetele de advertoriale, iar timpul nu-mi permitea sa mai scriu si altceva. Cei de la SilkWeb si-au scris cu mana lor advertorialele ce le-au publicat pe blog.

In mare parte Daraban e destul de serios, face treaba buna in SEO, E-Commerce si Marketing Online. Cei ce ma cunosc stiu prea bine ca nu obisnuiesc sa laud pe cineva, acum am facut o exceptie. Chiar nu puteam sa nu-i dau un feedback lui Cosmin de la SilkWeb. Si nu, articolul asta chiar nu a fost platit.

revizieshop.ro

View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.