Cum creste autonomia unui acumulator pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Cum creste autonomia unui acumulator pentru smartphone?Autonomia acumulatorului de smartphone este extrem de importanta, in prezent o baterie tine intre 24 si 48 de ore, in functie de cat de utilizat este respectivul gadget. La fel se intampla si cu oricare model de acumulatori Allview. Exista cateva solutii la indemana posesorilor de telefoane mobile pentru a creste autonomia acumulatorilor. Vom aminti cateva dintre acestea.

O optiune de setare a luminozitatii display-ului, stiind ca lumina ecranului consuma mult din resursele bateriei. Se recomanda ajustarea automata. Alta optiune este sa opriti aplicatiile pe care nu le folositi, pentru ca daca se deschid multe aplicatii, care apoi sa lasa deschise, bateria se consuma. Mai este indicat sa dezactivati vibratiile, pentru ca aveti nevoie ca telefonul sa sune, nu sa vibreze, aceasta functie consuma mai mult decat un apel sonor.

O alta optiune este sa inchideti aplicatiile care folosesc GPS-ul, atunci cand nu aveti nevoie de acesta, pentru ca este unul dintre marii consumatori ai bateriei, sa spunem asa. Conexiunile la Internet, fie cele de date mobile, fie wireless consuma foarte mult, pentru ca daca le tineti active, atunci smartphone-ul va incerca sa se conecteze si va epuiza bateria. Va asteptati ca si data notificarii sa consume destul de multa baterie?

Ei bine, da fiecare notificare sau actualizare duce la consum. Si daca va aflati intr-o zona fara semnal la telefon sau un semnal foarte slab, se recomanda inchiderea smartphone-ului, in caz contrar, veti consuma imediat bateria. Caldura afecteaza si consuma bateria foarte mult, deci nu expuneti timp indelungat la caldura extrema gadgeturile sau la surse puternice de caldura.

Esentiala este incarcarea smartphone-ului dumneavoastra, orice tip de acumulator care este incarcat complet va fi mult mai functional pe o perioada cat mai lunga de timp. Acumulatorii Allview sunt fabricati pentru o autonomie cat mai mare, dar este adevarat ca mai tot timpul butonam smartphone-urile, vorbim sau navigam pe Internet, jucam anumite jocuri, folosim GPS-ul sau alte diverse aplicatii, iar toate acestea adunate categoric reduc autonomia bateriei, indiferent de tipul ei.

Depinde tot de utilizator sa stie sa economiseasca din baterie, prin sfaturile pe care le-am dat mai sus, macar prin acestea, astfel nu isi va uza rapid acumulatorul, care rezista la numeroase incarcari, dar cu siguranta nu rezista la infinit.

Incercati aceste metode prin care veti creste autonomia si veti putea folosi mai mult timp un smartphone Allview, sau oricare alt tip de smartphone, mai ales ca nu aveti mereu o sursa de alimentare, iar fara o baterie externa vi se va descarca telefonul intr-un loc in care aveti nevoie de el, dar nu mai puteti sa il incarcati.

Deci cel mai bine este sa protejati bateria cu mare grija, pentru a-i asigura o cat mai lunga autonomie. Luati in calcul macar doua dintre cele de mai sus, daca nu chiar toate sfaturile si veti observa ca se mai adauga cateva ore bune in care smartphone-ul poate fi utilizat, pentru ca are baterie. Atentia dumneavoastra fata de acumulator trebuie sa fie una speciala.

0 Shares
You May Also Like