Cum sa iti cumperi casti fara fir

0 Shares
0
0
0

Cum sa iti cumperi casti fara firDaca esti in cautare de casti fara fir si nu stii ce varianta sa alegi noi te ajutam cu mai multe sfaturi utile care se vor dovedi cu adevarat folositoare in momentul in care pleci la cumparaturi de casti wireless.

In primul rand iti recomandam sa gasesti un sistem care sa diminueze cu mult sunetele. Ne referim aici la mediul ambiental si la tot ce tine de acesta. Este important sa te ocupi cat mai intens de acest aspect pentru ca zgomotul de fond se va dovedi in cele mai multe situatii extrem de deranjant si iti va perturba functionarea optima a castilor.

Cu toate acestea, daca nu sunteti prea sensibil la zgomot, o pereche de casti fara anularea zgomotului activ va poate oferi suficienta bariera fizica pentru a evita distragerea atentiei.

Luati in considerare confortul

Veti purta probabil castile wireless timp de cateva ore, deci veti dori sa va asigurati ca sunt confortabile. Daca aveti urechi mai mari, veti dori sa va asigurati ca primiti casti care le acopera. Scorurile noastre de confort sunt un bun ghid pentru acest lucru, dar daca reusiti sa le incercati inainte de a cumpara, este chiar mai bine, deoarece urechile fiecaruia sunt putin diferite.

Ce este anularea zgomotului activ?

Stim cu totii ca sunetul calatoreste sub forma de unde. Anularea activa a zgomotului profita de acea caracteristica prin emiterea de valuri opuse pentru a elimina zgomotul. Fiecare pereche de casti cu anulare a zgomotului are un mic microfon in interiorul urechii, care asculta tot zgomotul din afara, care a reusit sa patrunda casti. Analizeaza acest sunet si emite instantaneu un val de sunet opus care anuleaza aceste sunete. Aceasta este o tehnologie imperfecta: nici un o pereche de casti cu anulare a zgomotului nu va putea elimina 100% din zgomotul ambiental. Cu toate acestea, acestea pot reduce considerabil zgomotul ambiental pe care il auziti, reducand distragerile si imbunatatind considerabil calitatea sunetului muzicii pe care o ascultati.

Cand functioneaza  anularea zgomotului?

Anularea activa a zgomotului este excelenta pentru a elimina ceea ce ar putea fi numit zgomot de fundal din: masini si avioane, sau cel cauzat de  frigidere, mixele si conversatii de fundal care se petrec la mai mult de 10 metri distanta.

In cele mai multe medii de birou anularea zgomotului te poate scapa de zgomot suficient pentru a incuraja si sustine concentrarea.

Cand anularea activa a zgomotului actioneaza?

Anularea zgomotului activ nu este la fel de eficienta pentru ceea ce s-ar putea numi zgomot acut. Zgomotul acut este reprezentat de tipete, obiecte care cad si usi care se trantesc, alarme si alte lucruri de genul acesta, care se intampla la mai putin de 10 metri de tine. Toate aceste sunete vor fi in continuare foarte camuflate si nu la fel de tari cum s-ar intampla  in mod normal. De fapt, cu o pereche buna de casti  cu anulare a zgomotului, probabil ca nici macar nu vei intelege pe cineva care vorbeste chiar langa tine, si nici  vei sti ca spune ceva.

 

0 Shares
You May Also Like