De ce am renuntat la serviciile Romtelecom ?

0 Shares
0
0
0

Mi-au facut un car de nervi. Chiar daca a fost vorba de un furt de cablu, in maxim o saptamana puteau sa rezolve problema daca-si dadeau silinta. O saptamana, dar nu o luna. Am inregistrat deranjamentul pe 13,luna asta, iar cand am sunat sa vad  daca au de gand sa-mi resolve problema, mi-au zis ca prin octombrie, iar dupa ce am insistat, cei de la Romtelecom mi-au zis ca pana pe 13 septembrie o sa rezolve deranjamentul. Am cautat alternative, tot de la ei. Am comandat un modem stick in data de 22, luna curenta. Nici pana-n prezent n-a ajuns. Nu-i nimic, am reziliat contractul.  Cand o sa ajunga curierul o sa-l trimit inapoi. Recunosc ca am avut mare incredere in Romtelecom, insa m-au dezamagit total. Voi ati avut asemenea probleme cu Romtelecom sau alte companii furnizoare de internet ?

0 Shares
2 comments
  1. Probleme sunt foarte multe.Am patito si cu romtelecom dar si cu orange.Cei de la romtelecom au avut aceeasi problema ca tine (cea cu calblul) dar au preferat sa rezilieze ei contractele la toata strada decat sa complecteze stalpii iar la orange traficul care il facusem de 7Gb in 2 ani a ajuns la 4Gb si aia mergeau cu 100Kb/s fata de 900Kb/s ca la inceput.Deci complectez titlul discutii: “De ce am renuntat la serviciile Romtelecom si la Orange Internet?”
    Cea mai buna si cea mai economisitoare companie este RDS la ora actuala.Am de la ei si sunt cel mai multumit; si de pret si de produs…

  2. Am avut internet de la RCS-RDS pina in anul 2009.De atunci am internet fix pe Romtelecom.Nu stiu cum e in alte localitati dar eu sint foarte multumit de internetul fix Romtelecom.Pentru internet laptop mobil am avut pina acum o luna Vodafone , de care am fost satisfacut.Chiar aveam o varianta promotionala din 2010 de 7,5 Euro inclusiv TVA /luna.In luna decembrie 2013 mi-au facut o oferta telefonica ( sfatul meu – NU incheiati conventii telefonice – sint foarte smecheri ) si mi-au propus dublarea traficului la acelasi cost.De fapt smecheria consta in faptul ca dupa consumarea volumului de trafic alocat ,internetul era intrerupt ( numai era nelimitat la viteza redusa) si ramineai fara internet de tot aparind doar un mesaj sa contactezi furnizorul Vodafone! Atunci iti comunicau ca daca doresti internet nelimitat trebuie sa faci un nou abonament de minim 10 euro.M-a iritat trick-ul lor tiganesc pentru a-mi anula abonamentul de 7,5 euro si am renuntat la Vodafone!

Comments are closed.

You May Also Like