De ce aş cumpăra de la Dwyn Shop?

0 Shares
0
0
0

dwyn shopDwyn Shop este un magazin online de electronice cu experienţă în domeniu, cu un sediu fizic unde puteţi atinge şi proba produsele dorite. Preţurile sunt printre cele mai bune de pe piaţă, iar produsele comandate o să fie livrate într-un timp cât mai scurt. Pentru a avea garanţia că produsele comandate ajung fără probleme la dumneavoastră, puteţi să faceţi plata atunci când coletul ajunge la dumneavoastră.

Coletul se poate verifica la livrare iar in caz de produse neconforme reclamate in 24h se inlocuiesc imediat pe cheltuiala magazinului. Produsele din gama resigilate beneficiază de o garanţie de retur de 15 zile. Dacă în 15 zile nu sunteti multumiti de produse, indiferent de motiv, le trimiteţi înapoi, iar banii o să vă fie restituiţi integral. Mai mult decat atat au discponibil sistemul buy-back, oricand pe perioada garantiei poti schimba produsul achizitionat cu altul nou achitand diferenta. Mai nou au introdus si posibilitatea de achitare in rate fara dobanda online sau in magazin.

 Găsiţi televizoare, telefoane, tablete, camere video, boxe, căşti, etc. Într-un cuvânt, magazinul Dwyn Shop vă oferă lumea electronicii, la un click distanţă. Puteţi să comandaţi de acasă produsul dorit, accesând www.dwyn.ro, iar echipa de profesionişti Dwyn o să vă livreze acasă, în mod gratuit, produsul dorit.
În fiecare an Dwyn Shop trimite un client în vacanţă. Şi tu poţi să mergi gratis în vacanţă. Trebuie doar să comanzi produse în valoare minimă de 100 ron, în perioada 18 februarie – 17 martie 2014. Fiecare comandă de 100 ron reprezintă un punct. Cu cât obţineţi puncte mai multe, o să aveţi şanse mai mari de a câştiga o vacanţă la Roma, timp de 4 zile, la un hotel de 4 stele. Câştigatorul o să fie anunţat în data de 19 martie. O să fie extras prin random.org .
Eu am încredere mare în acest magazin de electronice, considerând că potenţialul Dwyn Shop e destul de mare, în piaţa în care activiază. Cumpărând acum, aveţi şanse mari de a merge gratis la Roma, să vă distraţi cu cei dragi.

0 Shares
You May Also Like