De ce este important sa ai un incarcator original?

0 Shares
0
0
0

De ce este important sa ai un incarcator original?Atunci cand intentia ta este aceea de a cumpara un telefon mobil inteligent nou, vei sta si vei analiza mai multe modele, iar mai apoi in functie de banii pe care esti dispus sa ii cheltuiesti, dar si de nevoile tale, iti vei alege modelul de telefon potrivit pentru tine.

Ei bine, atunci cand vei face aceasta alegere, va trebui sa stii faptul ca este mult mai bine pentru tine sa iti alegi un model lansat pe piata de catre un producator de top, precum Apple sau Samsung, decat sa alegi un model ieftin, al unui producator despre care pana in momentul de fata nu stii prea multe detalii.

Un astfel de dispozitiv, al unui producator mai putin cunoscut, este evident mai ieftin decat un model de la Samsung sau Apple, insa daca stam sa ne gandim si la performantele pe care le poate avea un astfel de dispozitiv, atunci vom intelege motivul pentru care ele nu sunt atat de costisitoare.

Un alt motiv pentru care nu se merita sa iti cumperi un astfel de telefon, este acela ca rezistenta in timp va fi una scazuta, comparativ cu rezistenta in timp a unui model al celor doi producatori pe care i-am mentionat mai sus.

Ei bine, in acest caz, cel mai bine ar fi sa iti alegi fie un model iPhone, al celor de la Apple, fie sa te orientezi spre un model lansat pe piata de catre cei de la Samsung.

Daca iti doresti un telefon care sa aiba sistem de operare Android, atunci atentia ta se va indrepta spre un model Samsung, iar daca vei dori un dispozitiv cu sistemul de operare iOS, atunci vei alege un model iPhone.

Daca ai optat pentru un model de la Aplle, atunci cu siguranta alegerea ta este una foarte buna, mai ales daca vei avea foarte mare grija de dispozitiv. In cazul in care ai optat pentru un model iPhone 6 de exemplu, trebuie sa ai grija sa il protejezi ca la carte, si deasemenea trebuie sa ai mare grija in ceea ce priveste incarcatorul.

Sunt o multime de utilizatori care fie si-au pierdut un incarcator iPhone 6, fie au facut altceva cu el, si au fost nevoiti sa isi cumpere un alt incarcator.

In aceasta situatie ar trebui sa ai grija sa nu cumperi un incarcator contrafacut, pentru ca dupa spusele expertilor de la Apple, un astfel de incarcator iti va putea deteriora dispozitivul. Deasemenea un incarcator contrafacut se poate deteriora foarte rapid.

Iarasi trebuie sa ai mare grija in momentul in care iti alegi incarcatorul, pentru ca este foarte posibil ca daca acesta este contrafacut, conectorul sa se deterioreze rapid, sa se incalzeasca, sau chiar sa nu fie compatibil cu portul de pe dispozitivul tau.

Inca un motiv pentru care trebuie sa ai grija de incarcator este acela ca daca iti vei cumpara apoi un incarcator contrafacut, s-ar putea sa nu se poata sincroniza dispozitivul, sau sa nu se incarce bateria acestuia.

Asadar, acestea au fost doar cateva dintre cele mai importante motive pentru care va trebui sa ai foarte mare grija de incarcatorul telefonului tau, sa nu il imprumuti, si sa iti cumperi in caz de nevoie, un incarcator nou si original.

0 Shares
You May Also Like