De ce utilizatorii de iPhone 7 sunt nemultumiti de telefon?

0 Shares
0
0
0

De ce utilizatorii de iPhone 7 sunt nemultumiti de telefon?
Atunci cand te afli in cautarea unui smartphone, mai mult ca sigur gandurile tale zboara spre cele mai renumite marci de telefoane de pe piata, pentru ca este evident faptul ca daca iti vei alege un smartphone al unui astfel de brand, sansele ca acesta sa functioneze la capacitate maxima foarte mult timp, sunt destul de mari.

In acest caz, ideal ar fi sa optezi pentru un model iPhone, lansat pe piata de catre Apple, pentru ca un astfel de telefon, fiind de la un producator de top, va functiona mereu la capacitate maxima, are un aspect estetic ireprosabil, si cu siguranta te va incanta atunci cand il vei utiliza.

Ei bine, sunt insa o multime de utilizatori extrem de pretentiosi care se pland de anumite aspecte ale modelului iPhone 7, acesta fiind ultimul model lansat pe piata de catre celebrul brand american.

In primul rand, lipsa portului audio care era de 3,5 mm, ii dezamageste pe utilizatori, insa compania Apple in ciuda faptului ca a eliminat acest port audio, a inclus pentru acest model de smartphone, un adaptor care are rolul de a facilita conectarea castilor standard.

Noul buton home al modelului iPhone 7 este unul tactil, motiv datorita caruia foarte multi utilizatori de iPhone 7 sunt dezamagiti de acest lucru, sau de felul in care functioneaza butonul. Ei sunt de parere ca era mult mai bine ca telefonul sa fi avut butonul home clasic, in continuare.

In ciuda faptului ca Apple a promis faptul ca atat modelul iPhone 7, cat si modelul iPhone 7Plus, se vor bucura de o autonomie mult mai buna a bateriei, decat modelele precedente, se pare ca foarte multi utilizatori se plang de faptul ca bateria acestor doua modele nu rezista foarte mult timp incarcata, ceea ce cu siguranta nu este pe placul utilizatorilor.

Se pare ca zgarieturile modelelor jet black reprezinta un alt motiv de nemultumire pentru toti utilizatorii care detin un astfel de model, mai ales datorita faptului ca jet black se poate zgaria foarte usor daca nu beneficiaza de protectie.

Ei bine, acestea sunt cateva situatii care cu siguranta au nemultumit o multime de utilizatori pretentiosi de smartphone-uri, insa in mod evident acestea nu sunt motive care sa te impiedice sa iti indrepti atentia spre un model iPhone.

Sunt insa si anumite situatii, in care utilizatorii chiar intamipina prombleme serioase in ceea ce priveste buna functionare a modelelor iPhone 7, astfel ca vor cauta un service de reparatii iPhone, unde sa isi duca smartphone-ul la reparat.

Se pare ca o astfel de problema deranjanta este cea cauzata de pierderea semnalului gsm. In ciuda faptului ca Apple a lansat sistemul de operare iOS 10.0.2 special pentru remedierea acestei probleme, se pare ca inca sunt o multime de cazuri in care terminalele iPhone 7 isi pierd semnalul, astfel ca sunt duse de catre utilizatori la reparat.

Mai sunt si situatii in care utilizatorii se prezinta cu telefonul la service pentru inlocuirea display-ului crapat, sau pentru inlocuirea touchscreen-ului, insa cu siguranta aceste probleme sunt cauzate de neatentia utilizatorului.

0 Shares
You May Also Like