Esti in cautarea mobilei perfecte de dormitor? Alege albul

0 Shares
0
0
0

Alegerea mobilei din camera nu este o simpla decizie despre culoare si numar de piese din acest ansamblu. Functionalitatea, partea practica si estetica sunt cerinte ce se impun.

Pur si simplu mobila de dormitor nu poate exclude un pat, dulapuri si solutii de adaptare pentru a nu incarca inutil spatiul. Cat despre partea cromatica, exista desigur dilema despre ce ar fi potrivit intre o pata de culoare si optiunile nonculoare.

Alege cu incredere mobila dormitor alba. Albul este mereu la moda, dar acesta nu este singurul motiv pentru care sa te orientezi spre aceasta optiune. Iata si alte argumente:

Se incadreaza perfect

Albul merge cu orice, conform unei idei deja binecunoscute. Daca peretii au o culoare intensa, mobila alba va echilibra. Daca interiorul este simplu, alb, atunci mobila va fi doar o continuare. In orice caz albul se potriveste in orice incapere, nu cunoaste ideea de a fi depasit de tendinte. Poti adauga mai multa culoare la completari, accesorii, decoratiuni.

La nivel de incadrare in decorul unei case privind arhitectura, albul este versatil. Adica va conta mai mult ce tip de mobila alegi, ce tip de forme, finisaje, accesorii precum manere, pentru a defini mobila ce se asociaza cel mai bine spatiului – poate fi un stil modern sau clasic, poate fi la fel de bine o optiune pentru mobila in stil victorian.

Impactul este garantat 

Atunci cand intri in orice incapere, te astepti sa fii placut surprins de imaginea de interior. Mobila joaca un rol important si din acest punct de vedere. Albul in mod special creaza un impact deosebit, este elegant, este atractiv, este remarcabil.

Din punct de vedere optic, albul creeaza impresia de spatiu mai vast, ceea ce favorizeaza mai ales zonele restranse, camerele mici.

Intretinere pe termen lung

Albul mascheaza anumite imperfectiuni. Spre exemplu, praful nu este la fel de evident pe mobila alba, micile defecte, zgarieturi de asemenea nu se observa la fel de repede ca in alte cazuri.

Albul este avantajos din acest punct de vedere. Spre exemplu, la mobila inchisa la culoare si cu o textura mata scoate imediat in evidenta urmele lasate de degete, obiecte. Nu la fel se intampla si cand vine vorba de mobila alba.

Pe termen lung nu impune o atentie aparte fata de cazurile in care mobila ar fi de o alta culoare.

Optiuni de la Promobila

Daca albul te-a cucerit efectiv si pornesti in cautare de mobila pentru camera, te poti orienta spre catalogul de la Promobila. Un set complet alb este un proiect interesant.

Acesta include un pat dublu cu somiera rabatabila, ceea ce permite depozitarea unor lucruri si la baza patului. Este completat de doua noptiere cu sertare si manere metalice, de dulap cu usi si partial cu oglinda, precum si de o comoda.

Pentru ca mobila la comanda este una avantajoasa, tine cont ca poti adauga orice piesa de mobila dorita in camera, pentru a completa spatiul pe care il ai disponibil. Oferta completa de la Promobila o gasesti aici.

0 Shares
You May Also Like