Jocuri de sah pentru telefonul tau mobil

0 Shares
0
0
0

Jocuri de sah pentru telefonul tau mobilDaca vreti sa va instalati jocuri de sah pe telefonul mobil, va oferim mai multe sfaturi si sugestii care sa va ajute sa ajungeti la jocurile preferate. Lista de jos cuprinde unele dintre cele mai bune titluri.

Sah DroidFish

Pret: gratuit

Droidfish este un port al popularului motor de sah Stockfish, cu un GUI deasupra. Vine cu o mare metrica de functii pentru utilizatorii puternici. Aceasta include suport PGN, FEN si EPD. De asemenea, are suport pentru bazele de masa Syzygy si Gaviota si suport pentru alte aplicatii pentru motoare de joc specifice. La fel ca la majoritatea acestor jocuri, puteti regla dificultatea schimband puterea motorului. Acesta este unul dintre acele jocuri de sah pe care jucatorii de sah seriosi se bucura sa le foloseasca. De asemenea, este complet gratuit, fara achizitii sau publicitate in aplicatie. Acesta este cu usurinta unul dintre cele mai dificile jocuri de sah de pe mobil.

iChess

Pret: gratuit / 1,99 USD

iChess este unul dintre acele jocuri de sah pentru jucatorii ocazionali. Se joaca foarte mult ca Chess Tactics Pro. In cea mai mare parte veti completa puzzle-uri legate de sah. Toate puzzle-urile sunt offline si chiar le puteti completa cu unele proprii. Accepta fisiere de puzzle PGN, dar nu CBH. Puzzle-urile se aranjeaza in functie de dificultate. Exista trei dificultati totale din care puteti alege. Versiunea gratuita contine publicitate, in timp ce versiunea pro nu. Altfel, ambele versiuni sunt identice.

Lichess

Pret: gratuit

Lichess este unul dintre cele mai populare jocuri de sah pe mobil. Principala sa premisa este sa joci sah online impotriva altor jucatori. Jocul are o baza de jucatori de peste 150.000 de jucatori. Acest lucru nu ar trebui sa faca prea greu sa gasesti un joc cu o persoana la nivelul tau. De asemenea, are mai multe moduri de joc, turnee si puteti vedea statisticile de joc. De asemenea, puteti juca offline impotriva unui computer, daca alegeti acest lucru. De asemenea, aplicatia se mandreste cu disponibilitatea in 80 de limbi. Cea mai mare atractie a sa este pretul. Este gratuit, fara reclame sau achizitii in aplicatie. Aplicatia este, de asemenea, open source in cazul in care doriti sa vedeti cum ruleaza.

Magnus

Pret: Joc gratuit

Jocul Magnus Chess este ceea ce titlul spune ca este. Dispune de un motor de sah care este reglat pentru a semana foarte mult ca sahul Grandmaster Magnus Carlsen. Jocul prezinta abilitatea de a alege varsta lui Magnus, iar motorul se regleaza pentru a juca asa cum a facut-o la acea varsta. Conform descrierii aplicatiei, unii jucatori se pot califica chiar sa joace ei insusi ca Magnus. Altii spun ca este doar marketing. Unii sustin ca motorul nu este la fel de dur ca Magnus si asta are sens pentru noi. In general, este un joc decent de sah.

Daca ti-am atras atentia, dar trebuie sa isi schimbi bateria de la telefon pentru a putea sa te joci fara sa stai conectat la priza, iti recomandam sa accesezi acumulator original Huawei sau modelul aferent telefonului tau pentru  a gasi un acumulator de inlocuire.

0 Shares
You May Also Like