Metode de a face bani online

0 Shares
0
0
0

bitcoin romaniaDaca ai un calculator performant poti sa faci bani in cel mai simplu mod posibil. Trebuie doar sa tii calculatorul pornit, iar el o sa munceasca pentru tine si o sa-ti aduca bani. Ai nevoie de o conexiune decenta, procesorul si placa video cat mai performante. Daca indeplinesti aceste conditii, mergi mai departe. In cazul in care ai un calculator mai putin performant, trebuie sa intri pe magazinul online OKTAL pentru a-ti lua un nou calculator, ori sa-ti imbunatatesti actualul calculator. Gasesti placi video si procesoare performante la preturi destul de mici. Tot ce mai ai de facut e sa-ti instalezi doua programe prin care o sa produci bitcoini. Bitcoinul e o moneda digitala destul de puternica ce poate fi cumparata cu monedele traditionala, dar si produsa de propiul calculator cu ajutorul programului BitMinter Client, program ce poate fi descarcat de pe bitminter.com . Aveti nevoie neaparat de un cont pe siteul bitminter.com pentru a produce bitcoini cu acest program.

Cum tineti evidenta bitcoinilor produsi de calculatorul dumneavoastra?

Bitcoinii produsi cu ajutorul programului de mai sus o sa se salveze automat in contul dumneavoastra de pe bitminter.com , dar puteti sa-i tineti si-n portofelul digital oferit de bitcoin.org , portofel ce trebuie instalat in calculator.

Cum transformati bitcoinii in bani reali?

Bitcoinii se pot vinde pe mai multe paginii, iar banii echivalenti bitcoinilor trimisi o sa-i primiti in contul bancar, prin Western Union ori prin paypal. Dumneavoastra alegeti metoda prin care sa vi se faca plata.

Merita sa incercati aceasta metoda simpla de a face bani online. Chiar daca nu va vine sa credeti cum de puteti sa faceti bani atat de simplu, va garantez ca nu e vorba de nicio excrocarie.

Nici eu nu am crezut pana nu am testat si am primit banii pentru primul bitcoin produs.

0 Shares
1 comment
  1. Interesant. Am inteles ca inventatorul acestei monede virtuale e un roman!

Comments are closed.

You May Also Like