Mugurel Surupaceanu, sapte ani de inchisoare?

0 Shares
0
0
0

mugurel_surupaceanuSurupaceanu, fost deputat PSD, dupa ce si-a umplut conturile prin diverse metode neortodoxe, a primit o pedeapsa de doar sapte ani de inchisoare cu executare. Mugurel Surupaceanu a fost gasit vinovat in dosarul „Buldotanc II” deoarece in anul 2007, atunci cand individul Surupaceanu Mugurel inca mai controla o mare parte din judet a obligat fostul Complex Energetic Turceni sa cumpere cu 50.000 de dolari un tractor forestier, tractor de care compania nu prea avea nevoie. In scurt timp utilajul a fost vandut cu peste 832.000 lei.

Trebuie mentionat faptul ca fostul deputat nu a fost condamnat doar pentru infractiunea asta. Pedepsele lui Surupaceanu au fost contopite.

Politicienii trebuie sa inteleaga ca au fost votati de oameni sa faca o schimbare in bine, nu sa-si bata joc de resursele pe care sunt obligati sa le vegheze. Dupa ce ajung in functii, multi alesi ai neamului uita de unde au plecat, se cred zei, abuzeaza prea mult de bani si putere, nu mai baga in seama oamenii ce i-au trimis sus. Cand se intorc de unde au plecat se tin mari, uita sa mai salute oamenii cu care au discutat inainte de vot. Nici Ion Ruset nu este mare usa de biserica. L-am vazut intr-o zi prin Matasari, dupa ce s-a reintors din functia de senator. Se tine mare, umbla cu nasul pe sus, chiar daca s-a plimbat degeaba prin Parlament, fara sa apere interesele oamenilor de rand. Eu mi-am dat seama ca politicientii mentin caracatita celor cu bani, a hotilor ce distrug tot mai mult tara asta. Daca un cersetor fura o gaina e batut de politie si mascati, dupa care e aruncat in temnita. Cei ce au ocupat sau inca mai ocupa functii inalte, fura cu vagoanele si nu prea patesc cine stie ce. Mai e inchis cate unul, asa de ochii lumii.

0 Shares
You May Also Like