Domeniul IT

Ofertă advertoriale pe bloguri


advertoriale pe bloguriMai întăi să spunem clar ce-i ăla un advertorial… Păi un advertorial este un articol publicitar, prin care eu o să vă promovez produsele sau serviciile, pentru o sumă modestă de bani. Un advertorial ajută și la SEO, dacă e pus pe bloguri ce au cât mai puține linkuri externe, dacă conținutul advertorialului este de calitate.

Un advertorial conține și linkuri către site-ul dumneavoastră, imagini, dar și videoclipuri. Promovarea prin advertoriale reprezintă cea mai bună metodă de marketing online. Advertorialele ar trebui să fie scrise de către bloggeri, să conțină păreri pro și contra ale bloggerilor.

Eu am făcut o ofertă destul de bună în acest sens. Vă pot publica pana la 100 de advertoriale, cu doar 75de lei pe bucata. Cele 100 advertoriale, publicate pe 100 de siteuri diferite, o să fie promovate prin diverse tehnici, pentru ca să fie vizualizate de cât mai multe persoane.

Pe ce siteuri o să publicăm cele 100 advertoriale?

revizieshop.ro

Avem in administrare peste 100 de siteuri vechi si cu autoritate mare, atat pe limba engleza cat si pe limba romana. Pentru cei interesati va rog sunati la 0758.784.429.

Dacă cumpărați un pachet mai mare, cu siguranța o să mai negociem. Plata se face inainte de publicare, advertorialele nu o să fie șterse niciodată de pe cele 100 siteuri. Puteți oricând să mă contactați.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.