Review Asus ZenFone 4 Max

0 Shares
0
0
0

Review Asus ZenFone 4 MaxMajoritatea persoanelor care se afla in cautarea unui smartphone, isi doresc un telefon care sa faca fata tuturor cerintelor, insa care sa aiba un pret cat mai atractiv.

Se stie faptul ca dispozitivele brandurilor precum Samsung sau Apple au preturi foarte piperate, asa ca toti cei interesati de smartphone-uri performante si ieftine, isi pot indrepta atentia spre Asus, un brand care are dispozitive ce se incadreaza in aceste cerinte.

Unul dintre telefoanele ieftine si performante de la Asus care pot sa faca fata cerintelor utilizatorilor de rand este modelul Asus ZenFone 4 Max, iar in cele ce urmeaza vom face o scurta prezentare a telefonului.

Descriere:

Asus ZenFone 4 Max ZC520KL4G/LTE este un smartphone cu Android pe care producatorul il propune celor care au nevoie de un smartphone interesant, si care sa faca fata cerintelor. Dispozitivul este Dual SIM si are ecranul de 5.2 inch. De precizat este faptul ca acest telefon se incadreaza in intervalul de pret cuprins intre 700 si 1000 de lei, asa ca orice persoana isi poate alege un astfel de telefon.

Procesor

Telefonul ZenFone 4 Max de la ASUS vine in intampinarea utilizatorilor cu un procesor Quad-Core care ruleaza pe 4 nuclee tactate la 1400 MHz. In ceea ce priveste unitatea grafica, mentionam faptul ca aceasta este GPU Adreno 308. Vorbim despre un procesor care impresioneaza cu o performanta superioara si care va asigura telefonul de suficienta putere de calcul astfel incat sistemul de operare Android v7.0. dar si aplicatiile instalate sa poata lucra cat mai bine cu putinta.

Memorie

Telefonul Asus ZenFone 4 Max ZC520KL4G/LTE dispune de 3 GB memorie RAM, ceea ce permite rularea in cele mai bune conditii atat a sistemului de operare Android v7.0, dar si a tuturor aplicatiilor pe care utilizatorii le au instalate.

Capacitatea de stocare a acestui smartphone este de 32 GB si poate fi extinsa in cazul in care utilizatorii au nevoie de mai mult spatiu de stocare, Asus ZenFone 4 Max ZC520KL4G/LTE permitand utilizarea unui card de memorie micro SD de cel mult 256 GB.

Ecran

Ecranul telefonului are diagonala de 5.2 inch, in timp ce rezolutia acestuia este de 720 x 1280. Tot in ceea ce priveste ecranul trebuie mentionat faptul ca acesta este realizat in conformitate cu tehnologia specifica de tip IPS. Ecranele IPS sunt atat de speciale din cauza faptului ca ofera imagini cu adevarat stralucitoare si unghiuri mari de vizualizare, acest tip de ecran fiind printre cele mai bune ecrane LCD de pe piata.

Se stie insa ca ecranele sunt cele mai sensibile componente ale smartphone-urilor, asa ca este indicat ca pentru a evita orice situatie neplacuta, utilizatorii sa isi echipeze dispozitivul cu un geam de protectie pentru display Asus, si cu o husa Asus. In acest fel, va fi evitata o vizita in service pentru inlocuirea display-ului la prima cazatura a telefonului.

Camera

Camera foto principala a telefonului este una dubla, care dispune de un senzor de 13 + 5 MP si care poate inregistra video cu rezolutii de 1080p@30fps. In momentul in care luminozitatea este slaba, camera foto este ajutata de un blitz LED pentru a face fotografii cat mai clare. In partea frontala, telefonul are o camera simpla cu rezolutia de 8 MP.

Baterie

Autonomia telefonului Asus ZenFone 4 Max ZC520KL4G/LTE o asigura o baterie care are capacitatea de 4100 mAh.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii care trebuiesc mentionate in legatura cu acest model de la Asus.

0 Shares
You May Also Like