Romtelecom alearga dupa clientii busniess

0 Shares
0
0
0

FEX_020Dupa cum am mai spus, eu nu mai am internet de la Romtelecom deoarece din cauza unui furt minor de cablu in zona mea, o luna am stat fara internet fiindca cei de la Romtelecom nu si-au dat interesul pentru a solutiona problema intr-un timp cat mai scurt.

Ca orice companie, Romtelecom alearga dupa clienti, incercand prin diferite metode sa convinga oamenii ca sa cumpere de la ei.

Eu unul, nu as mai lua de la Romtelecom niciun serviciu, chiar daca o sa mi-l ofere gratis. Cum ma, sa ma lase o luna fara internet? Asta-i respectul lor  pentru un  client ?

Degeaba incearca sa faca oferte cat mai atractive, chiar si pentru clientii busniess, daca in momentul in care intervine o problema nu se zbat sa o solutioneze cat mai repede.

Cei de la Romtelecom sunt hotarati sa atraga firmele, oferindu-le posibilitatea de a-si crea un site gratis, fara a mai fi nevoie de un web designer. Mai mult,  inregistrarea unui domeniu si gazduirea paginii web sunt oferite primul an gratis. Oferta despre care vorbeam poate fi gasita pe site-ul afacereataonline.ro .

Am impresia ca cei de la Romtelecom cred ca firmele o sa dea navala, iar peste un an o sa castige o gramada de bani din aceste servicii oferite gratis primul an. Nu cred ca o firma serioasa nu-si permite sa plateasca un web designer pentru a crea un site profesional, site ce o sa atraga clientii, sa inregistreze un domeniu web pe numele firmei si sa plateasca o gazduire web. Sincer sa fiu, departe gandul ca firmele o sa se inghesuie  sa ia un site de pomana de la Romtelecom.

0 Shares
2 comments
  1. e posibil ca firmele care sunt la inceput de drum sa se duca la ei… mai ales daca targheteaza promovarea cum trebuie…

Comments are closed.

You May Also Like