S-a castigat la LOTO premiul cel mare

0 Shares
0
0
0

Un roman a castigat duminica premiul cel mare la LOTO 5 din 40, devenind mai bogat cu 3 miliarde, dupa ce un  alt roman a castigat joi la Joker premiul cel mare de aproximativ un milion de euro.

Avand in vedere ca premiile au fost castigate de doi romani, o parte din bani o sa-i bea, o partea o sa-i dea pe masini si femei, iar din restul de bani ramasi o sa-si plateasca o parte din ratele de la banci.

Majoritatea romanilor viseaza sa castige la LOTO pentru a scapa din saracia in care se afla. Pacat ca cei care castiga nu prea stiu ce sa faca cu banii pentru a-i inmulti. Prefera sa-i cheltui pentru a se simti bine o lunga sau scurta perioada de timp.

Toate ca toate, dar la 6 din 49 nu mai castiga nimeni? Cum mai stau romanii cu pacanelele? Am inteles ca majoritatea romanilor ce-si baga malaiul la jocurile de noroc se duc cu scarba acasa deoarece nevestele ii asteapta cu usa incuiata si mana pe matura, pregatite sa le sparga capul.

Lasand gluma la o parte, nu abuzati de jocurile de noroc. Riscati sa va distrugeti viata. Excludem din ecuatie LOTO, vorbim de celelalte jocuri de noroc ce pot sa va distruga viata. Mare atentie la barbut, poker si pacanele!

0 Shares
You May Also Like