Service-ul producatorului – garantia celor mai bune reparatii

0 Shares
0
0
0

Service-ul producatorului – garantia celor mai bune reparatiiTelefoanele, tabletele sau chiar laptopurile Sony sunt dispozitive cu o inalta tehnologie, fiind foarte apreciate de publicul din lumea intreaga. Practic varful tehnologiei companiei sunt laptopurile Sony-Vaio, acestea fiind dispozitive de referinta ale producatorului.

In 2001, compania japoneza Sony a realizat o fuziune cu producatorul suedez Ericsson, reusind sa scoata pe piata atat telefoane mobile si smartphone-uri, cat si numeroase modele de tablete si laptopuri.

Tabletele produse de Sony sunt practic niste calculatoare portabile foarte sofisticate, dar in acelasi timp foarte sensibile, in cazul in care intra in legatura cu diferite lichide sau sufera socuri majore.

Tabletele va ajuta foarte mult sa va organizati munca, timpul liber, uneori sunt folositoare chiar si la cumparaturi, dar daca nu le folositi cum trebuie, acestea va vor ingreuna viata in loc sa va o usureze. Cu toata evolutia tehnologiei de astazi nu s-a ajuns la o metoda care sa ne ajute sa nu mai spargem tabletele in timpul utilizarii.

Din cauza ca de multe ori tabletele sunt scapate pe jos, partea cea mai sensibila a unei tablete, ecranul sau touch-ul sunt in pericol mereu, in timp ce il utilizam si nu avem grija de el cum trebuie.

Uneori tableta nu poate fi protejata nici de o husa sau un geam anti-soc. De regula, costurile unei depanari a touch-ului sau a ecranului unei tablete sunt de obicei foarte mari, dar daca gasiti un service pentru reparatii Sony, preturile pot scadea destul de mult. O reparatie incepe cu vizualizarea defectiunii tabletei. Va trebui sa va decideti daca vreti schimbarea touch-ului spart sau doar crapat.

Daca aveti un defect mai mic al touch-ului si tableta functioneaza in conditii optime, atunci puteti folosi in continuare tableta, dar daca este o crapatura sau spartura mai mare care va aveti probleme de utilizare, trebuie totusi facuta o reparatie sau o schimbare a display-ului. Service-ul analizeaza ce este spart la tableta, touch-ul sau ecranul.

Poate fi vorba doar de o fisura a touch-ului sau de unele probleme mai complicate, care tin de contrast, de calitatea culorilor, etc. Reparatia trebuie facuta neaparat de producator, dar exista si numeroase  dezavantaje. Producatorul va repara touch-ul sau ecranul in schimbul unui pret pentru acest service, deoarece contactul cu lichide sau spargerea acestora nu sunt incluse in defectiunile pe care le acopera garantia.

Marele avantaj al reparatiei realizata de producator este aceea ca veti beneficia in continuare de garantia pe care ati primit-o la cumpararea acelui  dispozitiv. Un alt mare avantaj este calitatea reparatiei facute de producator, acesta folosind in permanenta piese originale.

Un mare dezavantaj este acela ca va trebui sa va lipsiti de dispozitiv cateva zile. In general, constatarea si reparatia facuta de producator poate dura chiar si 10-12 zile. Aceasta perioada include si drumul dus si intors al curieratului, ceea ce constituie cu adevarat o mare necunoscuta.

In concluzie, apelati cu incredere la un service de reparatii Sony, pentru ca veti beneficia de o reparatie de top la un pret accesibil, si de cele mai bune reparatii.

0 Shares
You May Also Like