Silozul – solutia pentru acoperirea nutretului

0 Shares
0
0
0

Gospodarii si fermierii se orienteaza dupa acest produs in ideea de a asigura pastrarea optima a nutretului pentru animale. Se utilizeaza in acest sens folia de siloz, disponibila in variante diverse in magazinele de specialitate, care se foloseste pentru crearea silozului in forma finala.

O folie siloz eficienta este cea in mai multe straturi si in grosimea potrivita. Daca te vei orienta in magazine diverse vei vedea ca gasesti optiuni de grosimi variate.

Te intereseaza cea conceputa special pentru a acoperi nutretul in gospodarie, respectiv cea dedicata insilozarii. Este eficienta cea care reuseste sa pastreze hrana animalelor la adevarata lor valoare nutritionala. Se utilizeaza folia pentru agricultura si in alte scopuri, ca de exemplu pentru a acoperi obiecte diverse sau in constructii.

La ce foloseste folia pentru siloz?

Aceasta se utilizeaza indeosebi pentru eficienta pe care o prezinta vizavi de realizarea  unei sigilari ermetice. In acest fel asigura etansarea nutretului, pastrand desigur o temperatura constanta in interior.

Intrucat permeabilitatea oxigenului este scazuta, folia devine o bariera eficienta contra aerului si apei din exterior – nu permite pătrunderea lor în interiorul silozului. Bineinteles ca acopera nevoia de a dezvolta bacterii lactice, pe care o favorizeaza in interior.

Ce avantaje prezinta folia pentru siloz?

Devine un reper un astfel de produs disponibil si pe site-ul Superfarmland.com datorita avantajelor pe care le asigura la utilizare.

Prezinta calitati impermeabile si asigura o etansare perfecta, deci nu permite patrunderea factorilor externi. De altfel, aceasta folie asigura o protectie sporita contra radiatiilor UV, fiind opaca. Acest fapt asigura si o temperatura echilibrata in siloz.

Este avantajoasa privind rezistenta pe care o asigura, fiind de altfel un ambalaj excelent. De amintit sunt si proprietatile mecanice deosebite ale produsului, cu rezistenta atat la impact, cat si la rupere. Acest aspect este influentat mai ales de grosimea foliei, de proprietatile ei mecanice. Dupa caz, o poti avea in vedere mai multe sezoane.

Daca doresti sa ai siguranta unei investitii bune, ai in vedere ofertele de la Superfarmland.com, ce vizeaza si articole suplimentare in acest sens. Gasesti pe site folie pentru siloz SuperFol, produs realizat avand la baza o tehnica noua de extrudare. Acesta are in compozitie materii prime de inalta calitate – metalocene, insa fara continut de granule reciclate. Provine din Germania!

Pentru a te ajuta sa identifici cat mai usor folia de siloz in dimensiunea si grosimea ideala pentru nevoile tale, specialistii acestui magazin iti pun la dispozitie un tabel, disponibil in categoria produsului. Gasesti aici si preturile aferente fiecarei optiuni in parte, dupa care te poti de asemenea orienta.

Folia neagra de siloz reprezinta de altfel o alegere frecventa in randul celor care urmaresc protejarea inalta a nutretului pentru animale, dar si a celor ce o folosesc in alte scopuri.

Daca la randul tau esti interesat de o achizitie calitativa si care sa asigure rezistenta, nu uita de recomandarea de sursa. Poti plasa comanda dorita pe mail sau telefonic, dupa cum  iti este mai la indemana. Datele de contact le gasesti pe site.

0 Shares
You May Also Like