Cum se prezinta Xiaomi Mi 8 Pro utilizatorilor sai

0 Shares
0
0
0

Cum se prezinta Xiaomi Mi 8 Pro  utilizatorilor saiDispozitivul se lauda cu cele mai moderne si interesante accesorii telefoane, caracteristici pro si un design superb.

Trecand pe partea stanga, gasim un spatiu SIM cu actionare cu PIN. Este destul de standard pentru telefoanele Android sau, de fapt, orice telefoane in aceste zile, dar mai putin standard este faptul ca accepta doua SIM-uri.

Aproape toate telefoanele din China accepta doua SIM-uri, dar de multe ori atunci cand sunt aduse in Europa, acestea sunt vandute ca variante cu un singur SIM. Nu se intampla asta si cu cu Mi 8 Pro. Acesta accepta dual-standby dual-SIM, iar Nano-SIM se poate conecta la retelele 4G. Acest lucru faciliteaza echilibrarea muncii si jocului, sau SIM-uri locale si straine. Asa cum am observat mai devreme, nu puteti inlocui una dintre aceste SIM-uri cu o cartela microSD, asa cum puteti face in Mi 8 Lite.

Conectivitatea este buna. Exista Wi-Fi cu 802.11ac dual-band, NFC, Bluetooth 5.0 si GPS dual-band. Am folosit Mi 8 Pro ca navigator in masina cu Google Maps si intotdeauna stia exact unde eram – este foarte precis.

Mi 8 Pro are aceleasi camere ca si standardul Mi 8, ceea ce inseamna un ansamblu cu lentile duale pe spate, care cuprinde un 12MP Sony IMX363 si 12Mp Samsung S5K3M3, si un senzor 20Mp Samsung S5K3T1 in fata. AI este incorporata in fiecare, permitand Mi 8 Pro sa selecteze in mod inteligent scena (una din 206 presetari) si sa configureze automat setarile corespunzatoare. Al doilea obiectiv este, de asemenea, util pentru realizarea efectului popular bokeh (fundal neclar).

Specificatiile acestor camere sunt bune, cu obiectivul primar capabil sa atraga mai multa lumina cu o diafragma f / 1,8 si pixeli de 1,4 μm. Camera auto eye accepta pixeli imensi de 1,8 milioane si se comporta deosebit de bine la lumina scazuta. Exista, de asemenea, 2x zoom optic si OIS in patru axe, in timp ce pentru video poate inregistra 4K la 30fps sau full-HD la o super-slow-motion de 240fps, si exista un mod Time Lapse.

Aplicatia insasi este curata si usor de folosit, cu o selectie de filtre in timp real si diverse moduri, inclusiv Group Selfie si Beautify. In modul Manual obtineti controlul asupra balansului de alb, diafragmei, vitezei de declansare, ISO si a uneia dintre cele doua obiective pe care le utilizati – unghi larg sau teleobiectiv.

Exista si un mod de infrumusetare pentru camera frontala, dar poate ca ceva e in neregula cu software-ul de pe esantionul nostru de examinare, deoarece niciuna dintre ajustari nu a facut o mica diferenta. Daca lucrati corect, ar trebui sa puteti seta unul din cele cinci niveluri prestabilite de frumusete sau sa introduceti un mod de remodelare in care puteti personaliza cat de subtire este fata dvs. si dimensiunea ochilor, nasului, barbiei, buzelor si sa eliminati ochii rosii.

A trebuit sa cautam pe Google  ca ultima solutie si am aflat ca este necesar sa insistam mai mutl cand setam aceste lucruri. Se pare ca mai multe functii software vor fi livrate dupa lansare printr-o actualizare OTA, deci este posibil ca aceasta sa fie una dintre ele.

0 Shares
You May Also Like