Cand si de ce se descarca rapid bateria unui smartphone Samsung?

0 Shares
0
0
0

Cand si de ce se descarca rapid bateria unui smartphone Samsung?In zilele noastre, smartphone-urile sunt o necesitate dat fiind faptul ca putem sa le folosim in atat de multe scopuri. Exista mii de aplicatii care pot fi instalate pe telefoanele mobile, care ne pot fi utile in foarte multe situatii, asa ca este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un smartphone cat mai performant.

Samsung este cel mai renumit brand de pe piata, si produce atat dispozitive foarte performante si foarte scumpe, cat si dispozitive cu performante medii, la preturi atractive oricarui buzunar. Ei bine, dispozitivele Samsung cu siguranta fac fata oricaror cerinte, dar au o mare problema, la fel ca toate celelalte dispozitive existente pe piata, si anume ca se descarca rapid.

In urmatoarele randuri vom vedea cand si de ce se descarca o baterie Samsung foarte repede, pentru ca aceasta este o situatie neplacuta pentru utilizatori, care isi doresc sa remedieze problema cat mai rapid.

Asadar, utilizatorii care folosesc foarte mult timp datele mobile sau wifi pentru a naviga pe internet, trebuie sa stie ca atat wifi cat si datele mobile consuma multe resurse. Tocmai de aceea, atunci cand nu folosesc internetul, acestia ar fi indicat sa isi opreasca atat datele mobile cat si functia wifi. In acest fel se va obtine o reducere a consumului de energie.

Serviciile de localizare ale dispozitivelor consuma la randul lor resurse. Este indicat ca utilizatorii sa foloseasca aceste servicii doar atunci cand este necesar. Oprirea acestor servicii poate ajuta bateria Samsung sa reziste mai mult timp incarcata.

Fiecarui utilizator ii face placere sa aiba ecranul cat mai luminat atunci cand foloseste telefonul, insa cu cat nivelul luminozitatii ecranului este mai ridicat, cu atat se consuma mai multe resurse si se descarca mai repede bateria.

Pentru ca o baterie Samsung sa reziste cat mai mult timp incarcata, este necesar ca nivelul luminozitatii ecranului sa fie cat mai inchis.

Exista de-asemenea aplicatii care pot fi daunatoare pentru bateria telefonului. Cei care isi instaleaza in telefon aplicatii care nu functioneaza corespunzator, cu siguranta se pot confrunta cu descarcarea mult mai rapida a bateriei.

In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa verifice aplicatile pentru a descoperi care este vinovata de descarcarea mult mai rapida a bateriei. Se pot sterge ultimele aplicatii, daca doar recent bateria a inceput sa se descarce mai rapid, iar astfel se poate descoperi de unde provine problema.

In cazul in care utilizatorii incearca toti acesti pasi insa observa ca dispozitivul lor Samsung tot la fel de putin timp rezista incarcat, atunci cu siguranta este indicat sa isi actualizeze aplicatiile. In acest fel se poate remedia problema.

Daca nici astfel bateria nu rezista mai mult timp incarcata, se poate efectua o resetare a telefonului, pentru a reveni la setarile din fabrica. Daca nici astfel o baterie Samsung nu poate fi ajutata sa reziste mai mult timp incarcata, atunci cu siguranta este necesara o vizita cu telefonul in service pentru a se stabili exact de ce se descarca bateria, si eventual pentru inlocuirea acesteia.

0 Shares
You May Also Like