Geam sticla protectie telefon – de ce ai nevoie de un geam de protectie

0 Shares
0
0
0

Geam sticla protectie telefon – de ce ai nevoie de un geam de protectieOrice smartphone este bine sa fie protejat cu ajutorul unor accesorii special realizate in acest scop. Astfel, pentru ecran este bine sa ai intotdeauna o protectie suplimentara care ar putea feri display-ul de zgarieturi sau chiar de crapare sau spargere in momentul in care se intampla accidente nedorite. Dar ce faci atunci cand alegi un geam sticla protectie telefon, iar acesta se sparge in mii de bucati si este nevoie sa il indepartezi de pe suprafata ecranului?

Chiar daca o astfel de protectie este cea mai buna alegere, fiind una de durata si foarte eficienta, totusi nu este eterna. Fie ca se sparge, fie ca se crapa sau se desface de pe telefon, aceasta trebuie in mod obligatoriu la un moment dat sa fie indepartata de pe telefon. In acest sens, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a face acest lucru in siguranta.

Atata timp cat sticla de protectie a ecranului este in perfecta stare, nu te deranjeaza cand umbli pe telefon sau nu influenteaza calitatea tactila a display-ului, nu este nevoie sa o indepartezi de pe telefon. In schimb, daca aceasta are fisuri, atunci este indicata indepartarea ei imediata. Este important sa faci acest lucru chiar si atunci cand protectia din sticla securizata este sparta intr-un singur colt sau intr-o zona neutilizata, pentru ca in acest fel protectia ecranului este una mai scazuta. Este suficient sa se produca un nou soc in acel loc, iar protectia nu isi va mai face treaba, iar ecranul poate avea de suferit din aceasta cauza.

Indepartarea sticlei de protectie de pe ecran este un lucru foarte usor de realizat. Este suficient sa folosesti un mic instrument cu ajutorul caruia sa faci acest lucru. Pentru ca indepartarea sa se faca cu usurinta, porneste dintr-un colt. Odata ce ai trecut cu instrumentul respectiv pe sub o mica parte din protectie, o poti indeparta usor, fara miscari bruste, din aproape in aproape. Tine bine telefonul ca sa nu iti scape din maini.

Odata protectia din sticla indepartata este posibil sa mai ramana cateva urme ale acesteia, insa tot ceea ce trebuie sa faci este sa cureti ecranul telefonului fie cu o carpa speciala, fie cu un servetel imbibat in solutie pentru curatarea geamurilor.

Cu toate acestea, pentru a asigura ecranului telefonului protectia de care are nevoie, este indicat sa aplici o alta folie de protectie imediat ce ai renuntat la cea sparta. Incearca sa faci acest lucru de fiecare data, pentru ca nu stii niciodata cum un accident minor te poate lasa fara telefon sau poti ajunge sa platesti o gramada de bani pentru reparatia acestuia cand puteai sa dai cateva zeci de lei pe o protectie potrivita care sa il protejeze in diverse cazuri.

Totodata, asigura-te ca in momentul in care alegi o protectie de sticla pentru protejarea ecranului aceasta este una buna, din materiale rezistente, care poate rezista timp indelungat zgarieturilor sau care in caz de soc puternic iti poate tine telefonul in siguranta.

0 Shares
You May Also Like