Tot ce trebuie sa stii cand angajezi o firma de servicii funerare

0 Shares
0
0
0

Decesul cuiva drag nu este doar o pierdere incomensurabila, ci si un imens efort pe care rudele si apropiatii trebuie sa il depuna pentru asigurarea randuielilor ce tin de inmormantare.

Astfel, dincolo de vestea soc ce ne este transmisa cateodata in cele mai neastepate momente, o inmormantare presupune si anumite cheltuieli din partea rudelor, dar mai ales timp alocat pentru toate formalitatile necesare.

Caci o inmormantare nu presupune doar pocedurile de inhumare propriu-zise, ci o multime de alti pasi premergatori. Pasi pe care, daca nu ii stapanesti, risti sa clachezi, avand in vedere incarcatura emotionala coplesitoare din aceste momente.

Acesta este motivul pentru care majoritatea procedurilor ce tin de inhumarea unei persoane sunt delegate astazi catre firmele de servicii funerare.

Acestea preiau absolut toate sarcinile de pe umerii tai, ajutandu-te sa petreci mai mult timp cu familia decat de formalitatile presupuse de un astfel de moment. In continuare, vom prezenta lucrurile principale pe care ar trebui sa le stii atunci cand doresti sa contactezi o firma de servicii funerare.

Toate documentatiile de care ai nevoie

Inainte de toate, o companie specializata in servicii funerare adysim se va ocupa de toate documentatiile de care ai nevoie. Caci, asa cum spuneam mai devreme, o inmormantare presupune multe alte lucruri. Inainte de toate, trebuie sa te ocupi de eliberarea certificatului de deces si de depunerea persoanei decedate la o capela.

De toate aceste lucruri se poate ocupa, prin imputernicire din partea membrilor familiei, firma contractata pentru servicii funerare prin site-ul servicii-funerare-nonstop.ro. De asemenea, pregatirea defunctului pentru inmormantare reprezinta o operatiune minutioasa si delicata, pe care nu o poate face oricine.

Incepand de la spalat, barbierit, in functie de sexul persoanei, toate aceste lucruri cad tot in sarcina firmei de pompe funebre. Mai mult decat atat, trebuie sa stii ca imbalsamarea nici nu mai este permisa astazi a fi facuta acasa, pe cont propriu. Ea trebuie efectuata de personal specializat in asa ceva.

De asemenea, inclusiv autorizatiile pentru transportul persoanei decedate la locul de ingropaciune si convoiul aferent trebuie autorizate, astfel ca, daca nu stii la ce usi sa bati, poti pierde timp important in astfel de momente.

Inhumarea propriu-zisa este ultima etapa a acestui ritual, unde, la fel, e nevoie de pomeni si de praznic, unde firmele specializate au deja experienta in oferirea de servicii de catering si achizitia de produse cu certificat de conformitate, pentru a elimina orice riscuri la adresa sanatatii asistentei.

0 Shares
You May Also Like