Tipuri de folie de protectie

0 Shares
0
0
0

Vreti sa va protejati ecranul telefonului cu folie de protectie, dar nu stiti care s-ar potrivi mai bine nevoilor dumneavoastra? Iata, in continuare, cele mai utilizate si cele mai eficiente tipuri de folii de protectie pentru telefoane.

Folia perfect transparenta, realizata cu tehnologia nano-memorie. Aceasta tehnologie confera o textura subtila a foliei dar, de asemenea, ofera o mai mare maleabilitate si flexibilitate, si se aplica mai usor.

Aceasta vine cu trei niveluri de protectie, care ofera acoperire pentru ecran, partea din spate a aparatului, sau intregului dispozitiv. Folia protectoare invizibila este taiata cu precizie si poate fi indepartata cu usurinta fara a lasa in urma un reziduu lipicios.

Folia de protectie clara se obtine dintr-o folie care are o grosime de doar 0,2 milimetri. Aceasta se aplica folosind o metoda de apa cu sapun care atenueaza unele dintre problemele de aplicare, cum ar fi formarea de noi bule sub folie.

Foliile clare sunt disponibile in versiuni numai-screen si intr-o versiune extinsa pentru acoperirea intregului dispozitiv. Concepute pentru a rezista la ingalbenire, ele sunt,  practic, invizibile. Foliile clare lasa in urma reziduuri lipicioase daca sunt indepartate si vin cu o garantie pe viata.

Acoperirile poliuretanice de protectie protejeaza nu numai ecranele, dar se poate spune ca imbunatateste si aspectul ecranelor uzate prin umplerea unui numar de zgarieturi existente.

Pentru o potrivire perfecta, cumparati folii gata taiate pentru modelul telefonului dumneavoastra pentru ca sunt nu numai accesibile si durabile, dar sunt aproape invizibile atunci cand sunt aplicate in mod corespunzator.

Foliile pentru protectia vietii private folosesc o tehnologie speciala care innegreste ecranul atunci cand se priveste de la unghiuri mai mari de 30 de grade. Foliile de protectie anti-orbire reduc efectul de orbire si va ajuta sa vedeti un ecran in lumina directa a soarelui sau intr-o lumina puternica.

In momentul in care se decid ce folie au nevoie, proprietarii de telefoane mobile si smartphone-uri pot gasi o colectie enorma de folii de protectie atat in magazinele de specialitate cat si pe internet, pentru ca firmele de profil incearca sa va cuceresca cu cele mai noi si mai performante astfel de folii, iar evolutia tehnologiei isi spune cuvantul si in acest domeniu.

De exemplu, exista o linie de producatori care ne propun niste folii mai groase, mai durabile numite ultra tough, care sunt aplicate cu ajutorul unui gel de pulverizare si sunt tratate cu un agent antimicrobian.

Pentru militari sau persoanele care lucreaza afara, indiferent de vreme, exista folii de protectie de impact, umiditate si escoriatii.

Acestea sunt transparente, anti-ingalbenire si folosesc tehnologia de auto reparare eliminand orice zgarieturi mici, care se pot forma de-a lungul timpului pe ecran. Acest tip de folie vine, in general, cu garantie pe viata.

0 Shares
You May Also Like