Un tablou din sticla de la Emerca? Spune da acestei provocari pentru decorul biroului tau

0 Shares
0
0
0

Zona biroului este mereu una usor anosta, definita de simplitate si sobrietate. Cel putin in viziunea unora nici nu merita prea multa atentie sau efort pentru amenajare. Ce te faci insa cand munca este acasa? Telemunca este realitatea zilelor noastre si daca pana acum nu te-ai preocupat de amenajarea biroului de acasa, iata ca a venit timpul. Una din recomandari: adauga un pic de stil locului cu un tablou din sticla. Vei gasi la eMerca variante.

Decor unic in locuinta ta – descopera tablourile disponibile la eMerca

Stii acel sentiment cand cutreieri raioanele in cautarea unor elemente de decor? Pare ca sunt la fel, ca mai nimic nu are farmec si in final te gandesti ca stocul impresionant de tablourile din sticla sau alte decoratiuni este produs in serie. Descopera eMerca.ro, platforma in cadrul carora vei gasi decoratiuni precum tablourile din sticla, unice.

In mod special tablourile din sticla sunt moderne, versatile si se potrivesc in decoruri variate. Acestea dau o nota sofisticata unui spatiu, cu putin efort. Pluseaza si alege de la eMerca variante originale. Acestea sunt creatii ale artistilor romani care isi listeaza aici lucrarile. Asadar, vei bifa sa spunem un dublu scop, cel de a sustine comunitatea de artisti si cel de a-ti achizitiona un tablou unic.

Ai de ales intre cele abstracte, cu tematica natura sau orase. Iar pentru zona in care ti-ai amenajat biroul o evadare ar merge, in sensul in care tablou ales poate fi un manifest pentru libertate si un profund si complex simbol al modului in care tu muncesti – dedicat, cu pasiune, interesat.

Preturile sunt rezonabile, in functie si de dimensiune, de la 70 la 119 lei. Convenabil chiar, daca ne gandim la cat sunt de atractive. Imagini clare, culori vii si sticla sunt o combinatie irezistibila. Ai marele avantaj de a putea crea din biroul de acasa un spatiu intim si placut, unde te simti mai productiv/a. Nu mai esti conditionat de biroul sobru de la locul de munca.

Recomandari:

Tabloul Apex Pradator pentru ca te inspira sa fii mai indraznet si cu incredere de sine.

Tablouri cu natura, in tonuri de albastru si verde pentru ca te linistesc si cand muncesti ai nevoie sa fii zen. Vei gasi Chilly Dunes, Breach the Sky sau Begining of Autumn in selectiile de la eMerca.ro.

Sustine si tu artistii cu initiativa, cumparand din aceasta platforma!

0 Shares
You May Also Like