Zăpada o să fie impozitată?

0 Shares
0
0
0

Sunt sigur că vă doriți multă zăpadă. Nu fiți triști, o să vină, trebuie doar să mai aveți puțină răbdare. Americanii au cam avut noroc de zăpadă anul ăsta, dar și de viscol. Ieri au fost anulate aproximativ 3000 de zboruri, America fiind dată peste cap de o furtună de zăpadă.  România nu a avut probleme din cauza zăpezii, a avut probleme din cauza celor de la putere. Noi scumpiri au anunțat chiar după Revelion, noi impozite. Până la urmă ăștia o să impoziteze și aerul, că prea rău au luat-o cu impozitarea.

Din 2014 Guvernul condus de Victor Ponta și mafia USL, pentru a face rost de banii necesari pentru a plăti propriile greseli, o să lase-n pielea goală cetățenii. După ce că au mai scumpit și combustibilul, au introdus tot felul de taxe. Mai nou, Ponta o să ceară impozite și pentru :

– borne, semne de circulaţie, marcaje
– stâlpi pentru transportul energiei electrice
– alei, străzi, autostrăzi, trotuare
– sonde de ţiţei, gaze şi sare
– heleştee, iazuri, bazine, baraje.

După ce am auzit aceste vești vă spun sincer că n-am mai avut chef de nimic, n-am mai vrut nici zăpadă. Pur și simplu suntem conduși de niște oameni de nimic ce fac ce vor din noi. Au văzut că le merge, au văzut că noi, oamenii de rând îndurăm. Dar cât să mai îndurăm și noi? Nu prea mult. Mai e puțin până paharu-i plin. Nu instig la violență, rog poporul să gândească bine ce au de făcut la următoarele alegeri, rog poporul să nu se mai lase manipulat.

0 Shares
You May Also Like