Ai grijă de telefonul tău așa cum se cuvine

0 Shares
0
0
0

Ai grijă de telefonul tău așa cum se cuvine

Întâmpinați probleme cu telefonul, dar nu sunteți sigur dacă ar trebui să îl reparați sau să cumpărați unul nou? Noi vom veni cu câteva informații în sprijinul tău care, cu siguranță, te vor ajuta.

Cât timp poate fi folosit un iPhone?

Dacă aveți grijă de telefon, vă puteți aștepta ca acesta să reziste o perioadă considerabilă de timp. În general, puteți anticipa că telefonul va rezista între patru și șapte ani. Aproape întotdeauna, modelele iPhone primesc actualizări iOS mult după lansarea lor inițială. Evident, longevitatea telefonului tău va depinde de tine și nu de Apple. Cine nu este deloc atent va putea constata că durata de viață a acestuia va scădea în mod natural.

Insuficient spațiu de memorie

Capacitatea scăzută de stocare este o problemă tipică pentru utilizatorii de iPhone. Dacă nu stergeți în mod regulat dispozitivul, fișierele, aplicațiile, imaginile și melodiile se pot acumula rapid. Când încercați să eliberați spațiu pe telefon, este o idee bună să parcurgeți și să ștergeți tot ceea ce este irelevant.

Nu puteți descărca cel mai recent software iOS

Inițial, lipsa celui mai recent software iOS poate să nu pară a fi o problemă semnificativă. Cu toate acestea, este esențial să vă actualizați în mod regulat telefonul din motive dincolo de noile funcții. Dacă nu aveți cel mai recent software Apple, este posibil să fiți vulnerabil la malware și la alte amenințări de securitate.

După ce iPhone-ul vostru nu mai primește actualizări iOS, este posibil să descoperiți că continuă să funcționeze normal pentru o perioadă. Dar pentru propria ta siguranță, probabil că este o idee bună să-ți actualizezi iPhone-ul și să te protejezi cu cel mai recent software.

Bateria se descarcă prea repede

Bateria iPhone-ului tău se va epuiza în mod natural mai repede pe măsură ce îmbătrânește. Factorii cum ar fi vremea rece, pot contribui și ei la acest fenomen. Cu toate acestea, dacă descoperiți că nu puteți utiliza dispozitivul prea mult timp fără a-l încărca, poate fi cel mai bine să faceți un upgrade al acesteia. Dacă continuați să primiți actualizări iOS, dar nu doriți să cumpărați un telefon nou, vă recomandăm să vă înlocuiți bateria.

Cele mai noi încărcătoare și accesorii nu pot fi utilizate

Apple modifică ocazional aspectul accesoriilor sale pentru iPhone. Trecerea de la conectorii cu 30 de pini la conectorii Lightning și eliminarea mufei pentru căști sunt două exemple excelente.

Deși nu vi se cere să faceți upgrade iPhone-ul de îndată ce aceste modificări sunt implementate, ar trebui să aveți în vedere acest lucru. Odată ce Apple încetează producția acestor accesorii, poate fi mai dificil să găsiți înlocuitori de calitate comparabilă. De exemplu, dacă încărcătorul actual al telefonului a fost întrerupt, poate fi mai ușor să faceți upgrade decât să găsiți un înlocuitor online.

Este bine să aveți grijă așa cum se cuvine de telefonul vostru, iar cine este interesat de reparații iPhone Timișoara se poate baza oricând pe iDroid. Raportul calitate preț este unul mai mult decât ideal, astfel că toată lumea va avea de câștigat!

0 Shares
You May Also Like