Aplicatii mobile care va vor ajuta sa aveti o dieta echilibrata

0 Shares
0
0
0

Aplicatii mobile care va vor ajuta sa aveti o dieta echilibrataIn zilele noastre mobilul este cel mai bun aliat al nostru pentru orice sarcina a vietii de zi cu zi. Ele ne spun cum sa ajungem in anumite locuri, ne anunta despre programarile la medic sau sarcinile in asteptare si chiar sa detectam daca facem zilnic activitatea minima recomandata.

Aplicatiile de nutritie si sanatate sunt cele mai utilizate pe dispozitivele mobile, deoarece va ajuta sa rezolvati indoielile cu privire la alimente si va pot ghida in orice moment si loc pentru a pastra o dieta echilibrata sau mai sanatoasa. Alege si telefoane mobile potrivite pentru aplicatia ta.

Bigoven

Mancarea este o problema in care se iau multe decizii si fiecare dintre ele poate presupune o suprasolicitare care, daca este abandonata, poate cadea in obiceiuri proaste fara sa-si dea seama.

Aplicatia Bigoven include 350.000 de retete. Se pot planifica meniurile saptamanale si, de asemenea, incorporeaza functia de a face liste de cumparaturi, astfel incat sa nu va lipseasca niciun ingredient. Marele avantaj este ca nu te vei mai gandi la ceea ce vrei sa mananci. Avand meniurile planificate va va ajuta sa nu cazi in tentatia de a cumpara alimente procesate.

Nootric

Pentru cei care nu au prea multe cunostinte de nutritie sau trebuie sa fie ghidati intr-un mod specializat, Nootric este o optiune excelenta. Aceasta aplicatie este proiectata de nutritionisti. Pe baza unor date initiale si in functie de obiectivele dorite (slabire, sanatate sau performanta sportiva) propun un plan de viata sanatoasa. Include retete, liste de cumparaturi, planificator de mese cu programe incluse si chiar exercitii sportive care sa se potriveasca dietei. Cel mai interesant lucru este ca are un suport de chat, astfel incat sa poti pune profesionistilor orice intrebari ai in timpul procesului.

Durata de viata

Aceasta aplicatie ajuta sa iti planifici planul de masa pentru a se potrivi stilului dumneavoastra de viata. Pentru inceput, aceasta aplicatie efectueaza un test pentru a va putea ajusta propunerea de masa personalizata. Aplicatia poate fi sincronizata cu Google Fit pentru a incorpora date despre activitatea fizica si dieta.

MyFitnessPal

A fost una dintre primele aplicatii care au lovit piata si una dintre cele mai utilizate. Este considerat cel mai complet. Punctul sau forte este contorul de calorii. In baza sa de date are 6 milioane de alimente inregistrate, subliniind cu usurinta cantitatile si tipurile de mese combinate cu exercitiile efectuate pot calcula progresul pentru a face o evaluare de optimizare a dietei. Un alt punct interesant este ca faciliteaza controlul tipului de nutrienti, baza unei diete echilibrate, astfel incat sa mananci caloriile potrivite, oferind nutrientii necesari, indiferent daca vrei sa slabesti sau sa castigi masa musculara in sala de gimnastica. In primul rand, cel mai important lucru este sanatatea. De asemenea, se conecteaza cu alte aplicatii de fitness, cum ar fi Fitbit sau Apple HealthKit, pentru a incorpora date mai precise despre activitatea fizica.

Diet assistant

Dupa cum sugereaza si numele, este un asistent personal care va va insoti oriunde va luati telefonul. Se pretinde a fi un mic “antrenor” de nutritie: va incerca sa va impiedice sa cazi prada poftelor, sa depasiti momentele cand nu aveti chef de antrenamente etc. Actioneaza ca un impuls, unul benefic!

0 Shares
You May Also Like