Atunci cand display-ul este o problema – ce trebuie sa faci

0 Shares
0
0
0

Cele mai frecvente accidente cand vine vorba de utilizarea telefoanelor mobile se refera la cazaturi ce afecteaza display-ul. Explicatia este una simpla si se refera la faptul ca marea majoritate a utilizatorilor vad ca necesara protectia pentru carcasa.

Prin urmare achizitioneaza produse specifice in acest scop, insa uita sau amana achizitia foliilor sau a produselor destinate protectiei ce tine de display.

Pe principiul legilor lui Murphy, asteapta-te ca cele mai multe sanse sa le ai cand vine vorba de o cazatura a smartphone-ului din dotare, ca acesta sa cada fix cu fata in jos, adica in toata splendoarea sa displayul sa fie partea afectata. Cand acesta nu are decat o fisura, iti spui ca ai scapat si cel putin pentru moment nu ai de ce sa iti faci griji. Gresit!

Inlocuirea de display

Trebuie sa stii ca si cea mai mica fisura poate duce la agravarea situatiei. Chiar daca punctul de la care pleaca spartura respectiva este un colt de ecran, aceasta are toate sansele sa se extinda. Sa dai timpul inapoi nu poti, sa opresti aceasta extindere nici atat. Tot ce poti sa faci este sa incepi sa cauti un expert care sa te ajute sa inlocuiesti display-ul in cauza.

Primul pas: cauta display-ul necesar. Acesta se poate achizitiona separat pe cont propriu. Ai grija insa sa primesti certificat si tot ce tine pentru a se demonstra calitatea produsului si faptul ca este original. De asemenea, poti sa alegi sa comanzi de la cei care vor si executa reparatia. Spre exemplu, la Glassgsm au la dispozitie acest serviciu, fie ca este vorba de un display la modele de telefon ce are display-ul capsulat sau nu.

Al doilea pas: cauta service-ul potrivit. Aici din nou o recomandare este Glassgsm. Acestia iti vor oferi reparatie in cel mai scurt timp, chiar si daca locatia ta este una defavorizanta. Altfel spus, daca esti din alt oras sau din zone apropiate orasului Suceava poti totusi sa beneficiezi de serviciile lor, prin trimiterea telefonului spre reparatie cu ajutorul curierului.

Aceeasi metoda va exista si dupa reparatie, respectiv il vei primi tot prin curier. Intreaga operatiune nu dureaza mai mult de 3 zile, cu toate etapele incluse.

Ce trebuie sa stii

Informeaza-te despre pret. Poti cauta display S8 Plus pret sau in functie de telefonul tau. Nu te baza insa pe ideea de ieftin, caci asta poate fi o capcana. Pare destul de atragator sa consideri ca nu te costa atat de mult. Ai insa si garantia post reparatie? Este display-ul unul de calitate? Trebuie sa ai in vedere aceste aspecte pana cand te decizi cui ii incredintezi telefonul pentru a fi reparat.

Pretul ar putea sa difere in functie de tipul de smartphone. Tine cont ca la acele modele capsulate trebuie muncit ceva mai mult. Dar, vei primi factura si garantie, iar multumirea ta la final nu are cum sa nu existe.

Nu te blama pentru neatentie. Unele telefoane sunt ceva mai fragile si au un minus din acest punct de vedere. Pentru cunoscatori Huawei are un display ce se sparge usor la orice cazatura.

0 Shares
You May Also Like