Care sunt cele mai bune aplicatii motivationale pentru iOS?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune aplicatii motivationale pentru iOS?In cazul in care sunteti o persoana activa, cu siguranta a veti instalate pe telefonul dvs. iPhone 6s diferite aplicatii motivationale. Aceste aplicatii va pot ajuta sa obtineti acea energie pozitiva atunci cand va veti ocupa de slujbele zilnice, chiar daca ar parea monotona.

In urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi cateva dintre cele mai bune aplicatii iOS care va pot motiva, insa precizam faptul ca utilizarea excesiva a acestora, va poate aduce cu un pas mai aproape de o inlocuire acumulator iPhone 6s.

Lasand acest aspect la o parte, haideti acum sa vedem care sunt cele mai bune aplicatii motivationale pe care le puteti instala pe dispozitivul dvs. iPhone 6s.

Fabulous: Motivate Me!

Un motiv pentru care majoritatea oamenilor isi pierd increderea este atunci cand acestia nu reusesc sa-si atinga obiectivele stabilite. Acum, o modalitate de a va asigura ca atingeti fiecare dintre obiectivele dvs. zilnice este descarcarea aplicatiei Motivate Me! Aceasta aplicatie este special proiectata pentru a va ajuta sa traiti o viata sanatoasa.

Aplicatia va va oferi sfaturi de sanatate, programe de scadere in greutate si va va permite sa va stabiliti propriile scopuri zilnice. Cu o astfel de aplicatie la dispozitia utilizatorilor, acestia vor putea acum sa isi urmareasca activitatile zilnic pentru a ramane in concordanta cu ceea ce asteapta cu nerabdare sa obtina.

Strides: Habit Tracker

Apoi, in lista noastra cu cea mai buna aplicatie de motivare, avem aplicatia Strides. Aceasta aplicatie de organizare a obiceiurilor si a vietii este la indemana deoarece va permite sa setati diferite obiective personale, cum ar fi; buget, greutate, citit, trezit devreme, dormit, economisire bani si meditare printre altele.

In afara de stabilirea propriilor scopuri, aceasta aplicatie prezinta de asemenea, un raport zilnic cu privire la modul in care sunteti angajat in atingerea obiectivelor stabilite. O aplicatie foarte interesanta pentru utilizatorii de Smartphone, aplicatia Strides este o necesitate daca aveti impresia ca nu puteti sa va urmati rutina zilnica.

Coach.me

Daca cautati o aplicatie care va va ajuta sa va urmariti obiectivele, Coach.me este optiunea perfecta pentru dvs. Aceasta aplicatie va permite sa setati obiective pe care ar trebui sa le verificati mai tarziu in cursul zilei daca ati reusit sa le realizati sau nu. Daca descoperiti ca ati reusit sa atingeti toate obiectivele stabilite pana la sfarsitul zilei, atunci felicitari!

Success Coach

Este dorinta fiecaruia de a reusi si de a prospera in viata. O modalitate de a face aceast lucru este prin utilizarea aplicatiei Succes Coach, pentru a va motiva prin calatorie. Cel mai bun lucru despre aceasta aplicatie este ca vine cu mai multe instrumente care va ajuta sa va concentrati pe calatoria dumneavoastra spre succes. Puteti seta mementouri, coaching de constientizare si alte caracteristici inteligente care va ajuta sa va imbunatatiti in diferite parti ale vietii.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai utile aplicatii motivationale pentru iOS, insa precizam faptul ca utilizarea excesiva a acestor aplicatii va poate afecta bateria, iar astfel cresc sansele de a avea nevoie de o inlocuire acumulator iPhone 6s.

0 Shares
You May Also Like