Ce jocuri cu animale de companie sunt populare pe telefon?

0 Shares
0
0
0

Ce jocuri cu animale de companie sunt populare pe telefon?Jocuri virtuale de ingrijire a animalelor de companie pentru Android Acestea au inregistrat o crestere puternica in ultimul an, fiind cele mai descarcate aplicatii. Popularitatea lor se datoreaza faptului ca sunt complet personalizabile si necesita o atentie zilnica pentru ingrijirea lor.

Printre aceste jocuri, nu pot lipsi clasicele precum Pou, care este in prezent unul dintre cele mai descarcate, dar nu este singurul care ofera distractie fara sfarsit. Animalele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si toate sunt gratuite, deci nu trebuie sa platiti niciun avans pentru niciunul dintre ele.

Uneori pentru ca aceste jocuri sa functioneze bine e nevoie de o vizita la inlocuire display Allview pentru ca veti avea nevoie de cel mai bun ecran.

My Boo

Boo este un animal de companie virtual adorabil care nu poate fi incadrat in nicio categorie de animale. De fapt, nu faceti decat sa adoptati o creatura care are nevoie de grija si atentia voastra. Va puteti bucura de diverse mini-jocuri direct in aplicatie, distrandu-va si bucurandu-va de animalul vostru de companie.

In My Boo poti, sa il decorezi, sa il faci mai dragut si sa il imbraci asa cum doresti. Pentru inceput, trebuie sa-i dai un nume animalului tau de companie si apoi sa incepi sa-l cresti si sa-l dezvolti. Alegerea hainelor in My Boo este imensa – alegi totul dupa bunul tau plac si te concentrezi pe asta. Mancarea pentru animale de companie este de nerefuzat – exista dulciuri, fructe, pizza si chiar sushi japonez.

In timp ce in viata reala o astfel de mancare ar fi greu de imaginat, in My Boo totul va fi mancat cu placere. Dupa ce animalul vostrude companie a fost hranit, spalat si ati avut timp sa va jucati cu el, este timpul sa mergeti la culcare. Noaptea, cel mai bine este sa il acoperiti pe Boo cu o patura – veti adormi si va veti trezi impreuna.

Pug

Ca si alte simulatoare, Pug va incurajeaza sa va personalizati animalul de companie. Puteti alege hainele, accesoriile si mediul in care traieste animalul vostru de companie.

Puteti sa va construiti propria casa, alegand din imagini de fundal si o varietate de mobilier. In plus fata de o casa, un pug poate merge in gradina, unde va puteti juca cu el sau planta flori. Daca nu poti avea un caine adevarat, cel putin vei avea intotdeauna un prieten credincios sub forma unui caine pe smartphone-ul tau.

Dogotchi

Dogotchi este o intoarcere la vechile zile Tamagotchi. Are o interfata de utilizator foarte simpla pe 8 biti si un catelus dragut de care trebuie sa te ocupi. Il mangai, il hranesti, te joci cu el si ai grija de el. Jocul include 12 caini, o custi de crestere, diverse mini-jocuri si culori personalizabile.

Deblocati alti caini prin cresterea cateilor pana la varsta adulta. Acesta este complet gratuit, fara achizitii in joc. Exista reclame si am dori sa existe o modalitate de a plati pentru a le elimina. In rest, aceasta este o optiune gratuita excelenta in acest gen.

Dezvoltatorul are si alte cateva aplicatii pentru animale de companie virtuale in stil retro. Deci daca iti doresti cu ardoare un caine, dar fara toata responsabilitatea, incearca jocul.

0 Shares
You May Also Like