Ce presupune achizitia aparaturii de laborator?

0 Shares
0
0
0

In sfarsit ti-ai indeplinit visul si ti-ai deschis laboratorul mult dorit, dar totusi provocarea inca nu a luat sfarsit. Aparatura pentru laboratorul tau trebuie sa fie in conformitate cu reglementarile in vigoare si in acelasi timp sa fie calitativa pentru a castiga o buna reputatie.

De la achizitie la punerea in functiune a aparaturii si la asigurarea unei bune functionalitati in timp este un drum cu diversi pasi de urmat. Poate ca ai invatat deja ca specializarea pentru fiecare domeniu este importanta deoarece un singur om nu poate fi atat de bun pentru a acoperi detalii de ordinul calificarii pentru toate situatiile cu care se intalneste.

De aceea, pentru calitate superioara a aparaturii si durabilitate este bine sa ne orientam catre personal specializat in domeniu, dar si dupa o sursa care are si service aparatura laborator.

Ce aspecte urmarim atunci cand cumparam aparatura de laborator?

Faptul ca nu esti decis in legatura cu aparatura pentru laborator nu reprezinta o problema. Poate ca este mai bine sa ai dubii, deoarece alegerea sub acest aspect necesita perioada de informare si cercetare in ideea ca nu sunt de unica folosinta, ci faci o investitie pe o durata lunga de timp.

In ajutorul tau poate veni Precisa ce detine un portofoliu vast, atat aparate de laborator, cat si service specializat pentru acestea. Asa cum am precizat mai sus, nu este necesara doar achizitia aparatelor de calitate ci si montarea, informatii privind metodele de utilizare si intretinerea acestora pentru o buna functionare in timp.

Aparatura diversificata precum: agitatoare, microscoape, numerator de celule somatice, etuva cu ventilatie fortata sunt doar cateva exemple ce necesita montare speciala si indicatii in utilizare. Majoritatea de-a lungul timpului necesita si reparatii, chiar si ca urmare a intretinerii ca la carte.

Cu toate aceste aspecte este recomandat sa beneficiem de service aparatura laborator in cadrul companiei de unde le- am achizitionat. In cadrul companiei Precisa se regasesc o serie de servicii utile ce merita luate in considerare pentru o mai buna gestionare a aspectelor ce tin de aparatura de laborator. Pe langa problemele ce sunt legate de service, montare si instructajul in ceea ce priveste utilizarea, mai sunt necesare si o serie de certificari si acreditari.

Serviciile pe care cei de la Precisa le detin in portofoliu sunt variate si constau in asistenta tehnica privind montarea aparatelor, dar si instruirea personalului asupra modului de utilizare, service de o calitate inalta dictat de personalul specializat, certificari aferente,  dar si de verificari periodice.

Un prim aspect de luat in considerare este si cel al montarii si instruirii personalului pentru ca functionalitatea sa fie de durata. O atentie deosebita acordata intretinerii aparaturii poate creste si durata de viata a acesteia.

Pentru o functionare corecta in functie de tipul de aparat, prin Precisa poti beneficia de service aparatura laborator atat pe perioada de garantie, cat si in afara acesteia, avantajul fiind acela de a beneficia de servicii ce prevad modelul specific de aparat achizitionat de la ei. Se pot gasi mai multe detalii direct la sediul fizic Precisa din Sibiu, dar si pe site-ul www.precisa.ro.

0 Shares
You May Also Like