Ce tableta imi recomandati?

0 Shares
0
0
0

M-am gandit ca o tableta mi-ar fi de mare folos atunci cand sunt plecat de acasa. Nu cred ca se merita sa investesc prea mult in acest moft, asa ca m-am gandit la Allview  Speed City, o tableta decenta, un design placut. Cred ca pentru social media si pentru citirea mail-urilor, Allview Speed City e cea mai buna solutie. Mi se pare destul de practica. Sunt sigur ca o sa aiba loc in buzunarul de la geaca.

0 Shares
6 comments
  1. De ce ne mai intrebi pe noi daca ai gasit deja cea mai buna solutie?
    Allview e foarte ok, cauta sa iei cu garantie pentru ca am vazut cazuri cand s-au stricat. Daca ai totusi monetar, orienteaza-te catre un ipad mini.

    1. Va intreb pentru ca ma intereseaza parerile voastre. O sa cumpar tableta direct de la Allview. Cu siguranta o sa-mi ofere garantie. Nu o sa-mi cumpar iPad mini deoarece asa cum am spus, nu vreau sa investesc prea mult in moftul asta.

  2. Iti recomand sa mai pui 100-200 de lei si sa iti iei una cu 3G integrat. Altfel cum o sa ai internet cand esti plecat de acasa. Scoti tableta, scoti stick-ul, cauti cablul adaptor, etc etc…

  3. Sau puteai participa la una dintre campaniile lui blogatu, ca sigur nu castigai nimic:P. Sper sa iti merga bine tableta. Eu am un Coby si ma mandresc cu ea.. merge destul de bine:P

    1. Ce pot sa spun e ca Blogatu se descurca. Decat sa plateasca bloggerilor advertorialele, mai bine le ia fata cu un premiu .

Comments are closed.

You May Also Like