Ce te poti juca pe telefon cu copilul tau?

0 Shares
0
0
0

Ce te poti juca pe telefon cu copilul tau

In zilele noastre, aproape toata lumea are telefoane in mana. Acest lucru nu se limiteaza doar la adulti; in zilele noastre, multi copii sunt bine versati in utilizarea tehnologiei. Parintii lasa tabletele si gadgeturile smartphone la copiii mai mici pentru divertisment sau invatare.

Astfel, companiile gasesc in noua generatie o baza mare de audienta si creeaza aplicatii unice care sa le aduca bani si care sa raspunda intereselor acestora. Acestea variaza in diferite moduri:

  • Aplicatii educationale
  • Jocuri
  • puzzle-uri
  • Aplicatii video de divertisment

O baterie goala din cauza jocurilor este frustranta, asa ca cel mai bine ar fi sa apelezi la inlocuire baterie Huawei.

LEGO Juniors Create & Cruise

Daca astazi avem tendinta de a ne gandi la Minecraft atunci cand vorbim despre creativitate si jocuri pentru copii, a fost o vreme cand am pariat pe LEGO. Acest joc de constructii fizice ne-a permis sa construim orase, vehicule, familii si sa ne scufundam intr-o lume complet personalizabila si infinit de scalabila.

Licenta LEGO este relevanta si astazi si este folosita chiar si in filme, seriale si jocuri video. LEGO Juniors Create & Cruise le permite copiilor sa isi creeze propriul personaj – inclusiv Batman – si vehiculul prin asamblarea celebrelor piese. Tot ce mai ramane de facut este sa te lansezi intr-o cursa, fie ca este vorba de o masina, un camion sau un elicopter.

Distractiv si usor, acest joc este potrivit pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si are avantajul de a nu contine reclame, linkuri catre site-uri web sau achizitii in joc. Deci nu exista riscul ca cel mic sa acceseze pagini cu continut inadecvat varstei sale.

Lola’s Maths (3-7 ani)

Aceasta aplicatie, care are ca scop invatarea calculelor pentru copiii mici cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, este cel mai bine utilizata cu ajutorul unui adult. Intr-adevar, este posibil sa fie necesara explicarea unor termeni.

In afara de asta, aplicatia este de inalta calitate, exercitiile sunt variate si atmosfera este distractiva. Retineti ca Beiz, dezvoltatorul, a mai dezvoltat si alte aplicatii, una despre alfabet care este aproape identica, una despre puzzle-uri si una despre gasirea obiectelor ascunse.

Find the lost item

Aceasta este o repetare a jocului clasic de a gasi obiecte intr-un model complex. Aici, o forma (bufnita, dinozaur etc.) este alcatuita din mai multe obiecte mici, de la masini la animale si obiecte de uz cotidian. Copilul trebuie sa stie sa citeasca, deoarece obiectele de gasit sunt scrise. Atentie, aplicatia include reclame, asa ca aveti grija ce face copilul vostru cu aplicatia.

Pyjamasques: Eroi la lumina lunii

Acesta este un joc de platforma adaptat pentru jucatorii tineri. Ei pot alege intre trei eroi cu propriile trucuri, isi pot imbraca pijamaua preferata si pot porni intr-o cursa nebuna pe acoperisurile orasului in miez de noapte. Scopul este sa colectezi globuri, sa gasesti amulete de aur si sa eviti dusmanii de pe drum.

Colectand cat mai multe obiecte, jucatorul creste puterea personajului sau si isi mareste scorul final, pe care il poate compara cu cel al celorlalti copii. Este distractiv si accesibil, perfect pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani.

0 Shares
You May Also Like