Cele mai bune aplicatii de navigare pentru Android

0 Shares
0
0
0
Cele mai bune aplicatii de navigare pentru Android

Cele mai multe persoane care isi doresc un smartphone nou, cu siguranta opteaza pentru telefoane Android, iar Samsung se afla in topul preferintelor.

Acest producator vine in intampinarea utilizatorilor cu diferite modele de telefoane, de la dispozitive high-end, pana la dispozitive midrange si low-cost. Din aceasta ultima categorie fac parte si dispozitivele Samsung Galaxy J3, care cu toate ca sunt ieftine, au specificatii tehnice mai mult decat decente.

De obicei, acestea functioneaza fara probleme, iar un acumulator Samsung j3 j320f rezista destul de mult timp incarcat. Cei care detin astfel de dispozitive, pot alege sa instaleze diferite aplicatii, iar cele de navigare sunt un bun exemplu (Google Maps, Waze sau HERE WeGo).

Mai multe detalii despre aceste aplicatii pentru Android, care pot fi instalate pe dispozitivele Samsung Galaxy J3, veti putea descoperi in randurile care urmeaza.

1. Google Maps

Google Maps este una dintre cele mai cunoscute si utilizate pe scara larga aplicatii de navigare in randul utilizatorilor de Android. Aceasta aplicatie vine in fiecare telefoane Android, de fapt nu este nevoie sa o descarcati din Play Store.

Google Maps are o lista excelenta de functii, care va pot face experienta de navigare mai usoara si mai buna. Puteti obtine directii de conducere pas-cu-pas, cu avertismente vocale. Puteti obtine de asemenea, actualizari de trafic live cu informatii locale despre locul sau unitatea pe care urmeaza sa o vizitati.

Mai mult, Google Maps salveaza automat locatii frecvent vizitate, astfel incat sa le puteti accesa cu usurinta in momentele de nevoie. Acest lucru va permite de asemenea, sa steati locurile pe care le gasiti in Google Local in scopuri de referinta. Informatii precum adresa, contactele familiei si prietenilor dvs., pot fi de asemenea sincronizate cu Google Maps. Cu aceasta, puteti merge in locatiile lor fara probleme.

In plus, daca ati gresit in timpul conducerii, Google Maps va poate reorienta spontan destinatia, pentru a va impiedica sa va pierdeti. Aceasta aplicatie de la Google ofera de asemenea, indicatii publice si de mers pe jos, in afara de indicatiile de conducere obisnuite pe care le ofera.

2. Waze

Daca sunteti in cautarea celei mai bune aplicatii de navigare care are o interfata de retea sociala incorporata, atunci Waze este potrivit pentru dvs. Waze vine si de la Google, dar se concentreaza mai mult pe experienta de conducere a utilizatorilor.

Aceasta aplicatie are o retea de comunitate de conducere, care face actualizari in timp real ale soferilor care conduc efectiv in trafic. Daca sunteti membru al comunitatii, puteti adauga informatii cu privire la congestii de trafic, accidente rutiere si alte incidente de circulatie intalnite pe drum.

In plus, folosirea Waze va permite ca dvs. si prietenii sa va vedeti ETA unul pe celalalt in timp ce conduceti in acelasi loc. Acest lucru va face experienta de conducere convenabila, mai ales daca sunteti un grup care calatoreste in aceleasi locatii, in scopuri de vacanta sau de afaceri. Doar asigurati-va ca sunteti un membru al comunitatii de conducere din Waze pentru a maximiza aceasta caracteristica.

3. HERE WeGo

Aceasta aplicatie este aproape similara cu Google Maps, cu caracteristici precum actualizari de trafic in timp real si directii vocale rand pe rand pentru soferi si navetisti. Cu toate acestea, aceasta aplicatie ofera mai multe pentru utilizatorii de smartphone-uri Android.

Cu Here WeGo, va puteti personaliza navigarea salvand locuri pentru indicatii rapide. Puteti utiliza, de asemenea, creatorul de harti incorporat, care va permite sa modificati si hartile.

HERE WeGo  depaseste Google Maps cand vine vorba de functii offline. Nu ofera o perioada de expirare pentru hartile offline, ceea ce o face mai buna pentru utilizarea offline. De asemenea, puteti descarca harti pentru o tara intreaga pentru confortul dvs.

Aceasta este aplicatia care vi se potriveste cel mai mult si daca va plimbati cu bicicleta, pentru ca va ofera cele mai bune informatii si rute posibile.

0 Shares
You May Also Like