Cele mai bune aplicatii pe care le poti folosi la distanta

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii pe care le poti folosi la distantaConform Raportului de stare la distanta 2019 al lui Buffer, in ciuda posibilitatii de a lucra oriunde doresc, 84% dintre angajatii la distanta prefera sa lucreze de acasa. Si este o optiune foarte izbitoare, deoarece evitati timpii mari de calatorie. In plus, cu o pandemie care inconjoara in prezent lumea, nu te expui multimilor.

Cu toate acestea, productivitatea este esentiala, deoarece pot exista proiecte care sfarsesc prin a va invada timpul personal si familial. Dar, din fericire, exista o varietate de aplicatii mobile, concepute pentru a spori eficienta si abilitatile, pentru a imbunatati comunicatiile, pentru a incuraja concentrarea, pentru a promova un stil de viata sanatos si pentru a te separa de munca cand ziua a trecut.

  1. Calendar

Sincronizati toate evenimentele si programarile cu Calendar. Aceasta aplicatie face legatura cu toate aplicatiile de calendar incorporate pentru a crea un singur calendar excelent, conceput pentru a va ajuta sa economisiti timp si sa fiti mai productivi, cheltuind in acelasi timp mai putin efort organizandu-va si sincronizandu-va viata.

Conectati-va cu toate calendarele Google, Apple si Outlook, vizualizati toate evenimentele intr-un format de lista sau cronologie sau creati evenimente si sincronizati-le cu celelalte calendare. Nu vei mai pierde niciodata nimic important pentru ca ai privit in locul gresit. Daca din greseala iti spargi displayul la serviciu, intra pe inlocuire ecran iPhone 7.

  1. Todoist

Creati un fel de centru de control pentru toate mementourile, sarcinile si notele importante prin intermediul aplicatiei Todoist. Puteti introduce sarcini intr-o lista de sarcini centralizata, puteti organiza si prioritiza sarcinile, puteti stabili datele scadente, puteti nota culorile in mod diferit, puteti atribui proiecte altor lucratori, puteti urmari realizarile din lista dvs. de sarcini si multe altele.

De asemenea, puteti conecta alte aplicatii pentru a crea note, precum Gmail, Google Calendar, Slack si Amazon Alexa. De acolo, veti putea sa monitorizati si sa gestionati cu atentie alertele.

  1. Marco Polo

Ramaneti in legatura cu toata lumea prin Marco Polo. Aceasta aplicatie functioneaza similar cu un walkie-talkie, dar cu videoclip. Utilizatorii pot trimite mesaje text, chat-uri video si multe altele cu aplicatia. Puteti organiza intalniri in timp real sau puteti lasa mesaje video pentru membrii echipei.

O parte pozitiva a aplicatiei in acest moment este ca nu exista limitari de stocare. Videoclipurile si mesajele sunt stocate permanent in cloud pana cand le stergeti. Integrati agenda de telefon a telefonului in aplicatie si apoi comunicati cu persoanele de contact care se afla si ele in aplicatie.

Marco Polo nu functioneaza ca alte aplicatii de socializare – datele nu vor fi vandute pentru publicitate si nu exista niciun stimulent formal pentru a mentine utilizatorii in orice aplicatie cu orice pret. Puteti descarca o versiune gratuita sau puteti obtine caracteristicile versiunii premium pentru aproximativ 5 USD pe luna daca facturati anual.

  1. Spark

Aproape oricine foloseste e-mailul pentru munca primeste tone de mesaje nesolicitate sau neimportante. Preluarea controlului inseamna prioritizarea eficienta a mesajelor care cer actiuni imediate si a celor care pot fi salvate pentru mai tarziu.

Spark este un agent de curatare a mesajelor, care va ajuta sa va concentrati, lasand cele mai importante mesaje in partea de sus a cutiei postale. Puteti fixa si raspunde la mesaje importante si arhiva in lot restul. In plus, un widget de pe ecranul de pornire va permite sa vizualizati numarul de e-mailuri necitite, sa cautati sau sa compuneti unul.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like