Cele mai bune boxe wireless pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune boxe wireless pentru smartphoneBoxele wireless au explodat pur si simplu in popularitate si aproape orice retailer major are la vanzare, cel putin un model sau doua. Esti interesat de accesorii telefoane la cele mai bune preturi? Intra pe MagazinGsm.ro si vei gasi acolo!

Acest tip de boxe, poate varia in marime, forma si chiar in tipul de conexiune wireless pe care il are la dispozitie, asa ca vei gasi cu siguranta boxele care ti se potrivesc. Inainte de toate, trebuie sa te decizi ce fel de wireless vrei:

Airplay, Bluetooth sau nimic dintre primele doua?

Airplay este standardul wireless de la Apple si poate conecta prin wireless device-urile proprietare ale companiei, ca de exemplu iPhone-uri, iPod-uri si iPad-uri.

Poate face stream de muzica in mod simultan pe boxe multiple si poate trimite informatii despre track-uri (fisierele de muzica) pe display-ul principal, daca acest feature este suportat de catre setul de boxe. Boxele Airplay sunt pline de optiuni care de care mai interesante, dar din pacate nu sunt disponibile si nu se pot conecta decat pe alte device-uri Apple, cele mentionate mai sus.

Daca iti doresti un set de boxe wireless pentru iPhone-ul tau de exemplu, acestea sunt cu siguranta unele dintre cele mai bune si ti le recomandam si noi. Ca o alternativa la Airplay, cateva companii precum Sonos, ofera propriile sisteme wi-fi audio, dar succesul acestora este inca limitat.

Cei mai buni in momentul de fata, sunt cei de la Sonos, care au reusit sa implementeze un sistem de calitate, dar dupa parerea noastra, nu suna atat de bine ca Airplay, pentru sistemele Apple.

Ce tip de boxa?

In afara de tipul conexiunii wireless, trebuie sa te gandesti la ce tip de boxa iti doresti. Cele mai mici, care functioneaza cu ajutorul unor baterii (de obicei prin Bluetooth) sunt destul de folositoare, deoarece le poti lua cu tine aproape oriunde. Dezavantajul ar fi ca nu se aud atat de tare, pe cat probabil ti-ai dori.

Boxele de dimensiuni mai mari ofera in general un sunet mult mai bogat si un bass mai puternic, dar sunt mai scumpe si nu sunt atat de portabile.

Chiar si alte boxe, concepute pentru device-uri diferite (cum ar fi sound-bar-urile concepute pentru televizoare) au primit in ultimii ani suport wireless, iar acum apar modele noi, destul de performante.

Putere versus portabilitate.

Majoritatea sistemelor cu boxe bluetooth pot fi luate si folosite oriunde, dar nu asta este cazul si pentru toate sistemele cu boxe wireless. Unele boxe, inclusiv majoritatea celor pe wi-fi, sunt semnificativ mai mari si au nevoie sa fie conectate la priza tot timpul, pentru a putea functiona (nu functioneaza in nici un caz cu baterii sau acumulatori). Acest lucru poate fi un inconvenient, dar are si cateva avantaje.

Marimea si puterea constanta, inseamna o putere ridicata, in concluzie aceste boxe vor suna mult mai tare si mai clar, decat unele Bluetooth, de dimensiuni mici. Se pot asambla de asemenea in living-room-uri si se pot folosi oricand iti doresti sa asculti muzica acasa.

0 Shares
You May Also Like