Cum alegi un suport smartphone?

3 Shares
0
0
3

Cum alegi un suport smartphone?In momentul in care iti cumperi un smartphone, cel mai indicat ar fi sa iti indrepti atentia si spre cateva accesorii telefoane care consideri ca ti se potrivesc, si de care ai nevoie pe viitor.

In conditiile in care iti petreci foarte mult timp in masina, fie ca lucrezi ca sofer sau agent de vanzari si trebuie sa conduci foarte mult timp, sau pur si simplu in cazul in care calatoresti foarte mult, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre un suport smartphone, daca folosesti aplicatii precum Google Maps sau Waze.

Se stie faptul ca majoritatea soferilor folosesc smartphone-ul, sau mai bine zis aceste aplicatii pentru a ajunge la destinatie, asa ca pentru a avea telefonul la indemana este necesar un suport smartphone.

In functie de preferintele fiecaruia, se pot gasi diferite tipuri de suport smartphone, iar in cele ce urmeaza vom dezbate putin acest aspect.

In primul rand trebuie amintit suportul smartphone care mai este cunoscut si sub denumirea de ventuza pentru parbriz. Acesta este poate cel mai vechi suport smartphone aparut, si poate sa tina telefonul vizibil pentru sofer.

Exista suporturi smartphone de tip ventuza pentru bord, care sunt asemanatoare cu cele pentru parbriz, doar ca se lipesc pe bord si nu pe parbriz. Un asemenea accesoriu insa nu este prea indicat pentru ca poate lasa urme de adeziv pe bord.

Se pot gasi iarasi suporturi smartphone care sa aiba prinderea in gurile de ventilatie. Acestea sunt printre cele mai nou suporturi smartphone aparute. Un asemenea suport smartphone tine telefonul aproape, astfel incat soferul sa aiba vizibilitate buna spre telefon.

Exista si suporturi smartphone care sa aiba sistemul de prindere in fanta unitatii CD, insa acestea nu sunt prea des intalnite.

Trebuie precizat faptul ca se pot gasi diferite tipuri de suport smartphone si in functie de tipul prinderii, astfel ca exista suporturi smartphone care sunt dotate cu o clema de tip cleste.

Exista iarasi suporturi smartphone care sunt dotate cu cleme ajustabile, insa exista astfel de accesorii si cu prindere magnetica. Acestea din urma sunt cele mai noi tipuri de suport smartphone existente pe piata.

Ei bine, in conditiile in care ai si tu de gand sa iti cumperi un astfel de accesoriu pentru telefon, ar trebui sa iti alegi un suport smartphone dotat cu un sistem de absortie a socurilor. Ar fi indicat deasemenea ca suportul smartphone sa aiba un sistem de eliberare rapida a telefonului.

Asadar, dupa cum se poate observa, pentru un sofer, un suport smartphone poate sa fie mai mult decat necesar. In aceste conditii, fiecare sofer ar trebui sa isi aleaga suportul pe care il considera ideal pentru nevoile sale.

Un lucru insa este cat se poate de sigur, si anume faptul ca smartphone-ul nu trebuie tinut tot timpul in suport atunci cand razele soarelui sunt foarte puternice, pentru ca telefonul se poate supraincalzi rapid, si poate suferi diferite defectiuni.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii pe care toata lumea trebuie sa le cunoasca despre suporturile pentru smartphone.

3 Shares
You May Also Like