Cum putem realiza cele mai bune fotografii si cum putem scana documente cu ajutorul telefonului?

0 Shares
0
0
0

Cum putem realiza cele mai bune fotografii si cum putem scana documente cu ajutorul telefonului?Multe persoane investesc timp pentru a realiza cele mai bune fotografii folosind camera de la telefon. Totusi, de cele mai multe ori, persoanele care posteaza pe social media cele mai reusite fotografii, folosesc numeroase aplicatii, printre care se numara: aplicatiile pentru camera foto si editare, precum si aplicatiile de social media care prezinta numeroase alte setari si care pot fi folosite simultan impreuna cu celelalte aplicatii mentionate anterior.

Daca doresti sa incerci sa creezi contet pentru paginile tale de social media, dar nu stii care este cea mai buna solutie, in aceast articol iti vom oferi cateva sfaturi:

  1. Aplicatii pentru camera foto

Aceste tipuri de aplicatii se pot regasi atat in magazinele virtuale de pe Android, cat si iOS. Softul imita perfect aplicatia prestabilita de camera a telefonului, insa prezinta mult mai multe functii comparativ cu aceasta. Printre setarile noilor aplicatii se numara: luminozitatea, focus, claritatea si contrastul.

In urma stabilirii setarilor de care ai cu adevarat nevoie, precum si stabilirea valorilor acestor setari, vei putea realiza cele mai frumoase fotografii real-time.

In cazul anumitor aplicatii, exista chiar si functii de filtre. Astfel, vei putea alege filtrul potrivit dintr-o lista lunga si variata de exemple. Ulterior, il vei putea aplica peste fata ta, asfel incat sa poti vedea daca ti se potriveste.

  1. Aplicatii pentru editare

Aplicatiile pentru editare se impart in mai multe tipuri: editare foto, editare video, editare pentru TikTok sau Reels. In ceea ce priveste prima categorie, piata virtuala este extrem de ofertanta deoarecfe exista aplicatii atat pentru imbunatatirea aspectului per total al fotografiei, precum si pentru redimensionarea obiectelor sau persoanelor fotografiate.

Datorita faptului ca numarul unor astfel de aplicatii a crescut considerabil, cu siguranta vei putea gasi aplicatia care ti se potriveste cu adevarat.

Aplicatiile pentru editare video nu sunt la fel de numeroase precum cele pentru editare foto, insa s-au dovedit extrem de utile, in special pentru crearea clipurilor pentru Instagram.

De altfel, in ceea ce priveste cea de-a treia categorie, anume aplicatiile pentru editarea TikTok-ului sau Reels, acestea sunt aproape inexistente deoarece TikTok si Instagram iti vor pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a realiza cel mai bun continut media.

In ciuda faptului ca toate aplicatiile pentru editare care au fost mentionate anterior fac parte din campuri diferite ale realizarii continutului de social media, acestea pot fi utilizate chiar impreuna: Poti realiza fotografii in urma capturilor de ecran al unui video/TikTok sau chiar poti folosi imagini in TikTok-urile si Reels-urile tale.

  1. Social media

Este foarte important sa stii care sunt diferentele intre aplicatiile de social media. Asadar, daca doresti sa realizezi doar continut foto, cele mai bune aplicatii pentru tine ar fi Instagram si Facebook. Aceste doua aplicatii iti vor oferi si cateva setari pentru editare, precum: filtre, umbre si lumini, astfel incat sa poti posta poza perfecta. Aici vei putea adauga noile tale poze si chiar sa scrii descrieri interesante si atractive. In acest mod vei atrage userii care folosesc aceste doua tipuri de aplicatii.

Cum poti scana documente eficient

Indiferent de modul in care iti folosesti telefonul, pune o folie de sticla pe ecran pentru a evita surprizele neplacute. In felul acesta, poti sa iti protejezi telefonul in mod corespunzator pentru cat mai mult timp. Ulterior, poti trece la scanat cu aplicatiile de mai jos.

Evernote Scanable

Descarcabil pe iOS, este ideal pentru cei care folosesc deja Evernote, deoarece va permite sa scanati orice document pentru a-l stoca in contul dvs. Scanarile sunt decupate automat pentru a elimina fundalurile (daca, de exemplu, tabelul a fost fotografiat impreuna cu documentul) si pentru a imbunatati lizibilitatea textului. De asemenea, iti permite sa partajezi scanarea rezultata cu alte aplicatii (de exemplu Dropbox) sau sa o salvezi pe smartphone.

Evernote Scannable (pentru iOS) – Echipa Evernote, celebrul serviciu de luare a notelor, a pus la dispozitie si o aplicatie special conceputa pentru scanarile mobile, cea in cauza. Este gratuit, iti permite sa oartajezi ceea ce este scanezi cu alti utilizatori si, de asemenea, integreaza tehnologia OCR pentru a cauta cuvinte si fraze in documentele scanate.

Genius Scan (pentru Android si iOS)

O aplicatie frumoasa apartinand categoriei in cauza care prezinta, in bine sau in rau, toate caracteristicile celor mentionate deja cu diferenta ca iti permite sa evidentiezi textul scanarilor si sa rafinezi gradul de vizibilitate si lizibilitate. De asemenea, excelent pentru scanarea fotografiilor vechi, lasand calitatea lor practic neschimbata. Este gratuit, dar este disponibil si intr-o versiune cu plata, cu functii suplimentare.

PDF Document Scanner

Aplicatie pentru Android care, odata incadrata documentul, iti permite sa il luminezi mai bine cu lanterna flash in timpul scanarii si apoi sa o stochezi pe cardul SD in format PDF.

Quick PDF Scanner (pentru Android)

Aplicatie excelenta fara costuri cu care poti scana direct de pe Android si digitaliza totul cu o usurinta extrema. Are o interfata de utilizator frumoasa, proceseaza imaginile intr-o maniera rapida si integreaza detectarea marginilor in timp real.

0 Shares
You May Also Like