Cum puteti sa schimbati singuri geamul unui smartphone Samsung?

0 Shares
0
0
0


Daca doriti sa schimbati singuri geamul pentru un model de smartphone de la Samsung, este o actiune destul de complicata si pot sa apara riscuri de a strica telefonul. Dar va recomandam totusi, in continuare cum ar trebui sa procedati daca va aventurati sa faceti acest lucru:

–    veti demonta telefonul piesa cu piesa, pentru ca apoi sa indepartati geamul spart al smartphone-ului. Se recomanda incalzirea geamului spart de pe telefon pentru a se putea dezlipi, apoi cu un snur foarte subtire sau cu o carte de joc din plastic veti desprinde bucatile din geamul spart de pe display Samsung;

–    veti curata display-ul pentru ca este foarte murdar si doar dupa ce nu mare niciun fir de praf, veti aplica o solutie pe care o intindeti in forma de X pe display;

–    veti aseza geamul peste display cu mare atentie, si veti da bulele de aer afara, impingandu-le catre exteriorul geamului;

–    veti prinde telefonul in clesti pentru a-l pune la o veioza speciala cu lumina UV;

–    veti lasa la UV aproximativ o ora si apoi veti sterge surplusurile de solutie, daca exista.

–    veti asambla smartphone-ul la loc, puteti sa ii puneti o folie de protectie.

Vi se pare simplu? Probabil doar sa cititi, este simplu, pare simplu. Dar mai intai, aveti o veioza corespunzatoare? Apoi cat de bine puteti elimina toate bulele de aer, care de fapt sunt esential de eliminat, pentru ca dupa montarea geamului sa nu apara sub geam si sa fie din nou nevoie sa il schimbati.

Cat de corect il veti prinde in clesti pentru a-l pune la veioza fara a deteriora alta componenta a telefonului? Cat de bine veti intinde solutia pe ecran pentru a se putea lipi foarte bine de display? Ce cantitate de solutie veti folosi?

Poate veti respecta recomandarile si veti reusi in totalitate, dar poate ca nu va iese din prima, si in acest caz veti regreta ca nu ati ajuns la un specialist care are experienta si este calificat sa va schimbe geamul fara erori. Este esential pentru a avea o protectie foarte buna pentru display-ul Samsung, la fel ca pentru oricare alt smartphone.

Display-urile sunt piese de baza ale telefoanelor mobile, desigur si pentru Samsung, de aceea trebuie protejate cu geamuri de protectie corespunzatoare, dar trebuie fixate corect si cu instrumentele necesare, de aceea se recomanda sa faceti acest lucru singuri, doar daca stiti sau va sfatuieste un prieten care a mai executat operatiunea, sau daca stiti sa urmariti pasii din tutoriale care explica cel mai bine cum trebuie sa procedati.

Se poate sa reusiti sa va schimbati geamul, mai ales daca ati facut acest lucru de mai multe ori, sau macar ati vazut cum a facut un prieten, pentru a avea ceva experienta. Trebuie sa acordati mare atentie display-ului Samsung, in primul rand pentru a nu-l deteriora, si apoi daca s-a intamplat, sa puteti sa va schimbati geamul de protectie pentru a-l face rezistent.

0 Shares
You May Also Like