Iata ce ai de facut daca se intrerupe mereu conexiunea wifi

0 Shares
0
0
0

Iata ce ai de facut daca se intrerupe mereu conexiunea wifiEi bine, totul s-a schimbat insa, iar astfel odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile care au aparut pe piata au inceput sa fie din ce in ce mai inteligente, astfel ca in prezent, cu totii am ajuns sa fim dependenti de smartphone-uri, datorita multiplelor scopuri in care acestea pot sa fie folosite.

Cand esti in cautarea unui astfel de dispozitiv, mai mult ca sigur vei alege sa iti cumperi un telefon de la un brand de top, precum Sony de exemplu, pentru ca stim cu totii faptul ca acest producator este renumit pe toata planeta, datorita faptului ca telefoanele sale au cea mai buna camera foto, insa si celelalte caracteristici tehnice ale dispozitivelor Sony Xperia sunt impresionante.

Trebuie sa stii insa ca si aceste dispozitive, la fel ca oricare altele, ale altor producatori, pot sa intampine anumite probleme de functionare, iar in cazul in care aceste probleme sunt complicate, va trebui sa iti duci dispozitivul la un service de reparatii Sony Xperia.

O situatie foarte neplacuta cu care se poate confrunta un utilizator de Sony Xperia, este fara doar si poate aceea in care, telefonul isi pierde foarte des semnalul wifi, astfel ca mai intai de toate, ar trebui ca telefonul sa fie repornit, si sa fie dezactivata iar apoi reactivata functia wifi.

In cazul in care acest pas nu este suficient pentru ca semnalul wifi sa nu se mai piarda, urmatoarea operatiune consta in repornirea routerului. In cazul in care si acest pas este realizat, trebuie ca utilizatorul sa se asigure de faptul ca se afla intr-o zona in care dispozitivul receptioneaza semnal.

Urmatorul pas ar fi acela de a verifica in bara de stare puterea semnalului wifi, iar daca puterea semnalului este slaba, utilizatorul trebuie sa se mute cu telefonul mai aproape de router, pentru ca acesta sa receptioneze semnalul.

Deasemenea, este foarte important ca utilizatorul de Sony Xperia, sa se asigure de faptul ca atat routerul, cat si telefonul folosesc cele mai nou aparute versiuni de software.

Este foarte important de stiut faptul ca in cazul in care langa router, sunt mai multe telefoane care au activata functia wifi, sunt sanse foarte mari ca dispozitivul Sony Xperia, sa nu poata sa receptioneze semnalul wifi, tocmai din acest motiv.

In acest caz, ar fi bine ca utilizatorul sa mute altundeva acele telefoane, iar mai apoi sa verifice daca astfel, dispozitivul sau Sony Xperia, receptioneaza semnal wifi.

Daca nici asa dispozitivul nu receptioneaza semnal wifi, sau semnalul se intrerupe foarte des, o idee inteleapta ar fi aceea de a actualiza versiunea de software, iar astfel, sansele ca telefonul sa mai intampine o astfel de problema, sunt destul de mici.

In cazul in care nici asa, problema nu se va rezolva, mai ramane doar varianta de a reseta telefonul pentru ca acesta sa ajunga la setarile din fabrica, sau in caz contrar, utilizatorului nu ii mai ramane altceva de facut decat sa isi duca dispozitivul la service.

0 Shares
You May Also Like