Care sunt cele mai bune materiale pentru husele de telefon?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune materiale pentru husele de telefon?
Foarte multi dintre noi punem un pret foarte mare pe durabilitatea telefonului nostru mobil. De aceea, incercam sa folosim pe cat posibil accesorii telefoane originale, de cea mai buna calitate. Cand nu este posibil acest lucru, ne documentam, comparam si mai ales cerem pareri.

Stim ca doar asa putem sa pastram un smartphone in parametrii sai optimi de functionare, pentru o perioada foarte mare si cat mai lunga de timp. Practic care sunt cele mai bune materiale pentru husele de telefon? Exista o multime de optiuni, in ceea ce priveste aceste aspecte. Raspunsul depinde insa foarte mult de lucrurile pe care ni le dorim de la o husa.

Sa luam de exemplu cateva dintre materialele cele mai des folosite pentru a ne forma o idee generala asupra acestora. Fie ca poarta denumirea de plastic, policarbonat sau poliuretan, acest material este folosit la majoritatea huselor. Materialul este extrem de tare sau chiar foarte moale si se poate mula foarte bine.

Are numeroase avantaje: eficienta in protejare, o varietate de culori si mai ales stiluri, este usor de tinut in mana si manevrat. Husele de acest tip sunt destul de rezistente la apa si totodata la praf. Desigur plasticul poate avea numeroase dezavantaje. In primul rand, nu este un material sustenabil si poate avea un miros ciudat. De asemenea, este butucanos ca aspect.

Siliconul, in schimb, este un material mult mai moale, care este obtinut prin amestecul produselor petroliere si a siliciului. Se considera de catre numerosi clienti ca este o alternativa mult mai sigura, comparativ cu materialul din plastic. Este moale, flexibil si poate fi extrem de aderent, de aceea poate fi foarte greu de curatat. Husele din silicon sunt destul de eficiente, accesibile ca pret, colorate si usor de tinut. Au numeroase minusuri, fiind greu de curatat si au un aspect neatractiv.

Numeroase modele de telefoane mobile folosesc metal pentru constructia carcasei. Asa ca, oarecum, pare logic sa existe si carcase de telefon din acest material. De regula, aluminiul este cel mai frecvent folosit material pentru realizarea de huse. De asemenea, pe piata exista si modele de huse din titan sau bronz, altele sunt chiar placate cu aur sau argint. Aceste huse din diferite metale protejeaza foarte bine telefoanele impotriva zgarieturilor si a cazaturilor. Totusi, numerosi utlizatori s-au plans ca aceste produse din metal interfereaza cu semnalul emis de telefoanele marca Apple.

Cateva puncte pozitive: metalul este foarte puternic si iti va proteja telefonul in aproape orice situatie, avand totodata un look foarte atragator si modern.

Cateva puncte negative: este foarte probabil ca acest material sa blocheze semnalul telefonic, husele de acest tip sunt mult mai scumpe decat restul modelelor si foarte important este alunecos si foarte greu de tinut in mana.

Alte materiale de care trebuie sa tineti cont in alegerea unor huse de telefoane sunt fibra de carbon, lemnul care este usor de personalizat si usor de tinut in mana si pielea care este mereu la moda, insa este scumpa si nu atat de rezistenta la impact.

0 Shares
You May Also Like