Moto G5 Plus – telefonul de buget al anului 2017?

0 Shares
0
0
0

Moto G5 Plus – telefonul de buget al anului 2017?
Motorola Moto G5 Plus poate fi considerat telefonul de buget al anului 2017, avand foarte multe atu-uri pentru a-si adjudeca acest titlu. Pentru service telefoane efectuat de profesionisti, intra pe Servicegsm.ro.

In primul rand, poate fi considerat cel mai bun telefon de buget pentru ca in primul rand, chiar nu se simte ca un telefon de buget.

Felul cum arata, cum se manipuleaza si cum opereaza, sugereaza mai degraba un telefon cu tenta de flagship, decat unul de buget. Asta inseamna ca doritorii de chilipiruri si cei care isi doresc un smartphone performant dar nu foarte scump, au gasit cu siguranta ceea ce cautau.

Motorola nu face decat sa continue trendul care i-a consacrat si anume livrarea unor feature-uri de top, pe care alte device-uri cu Android din aceeasi categorie de pret, nu le au. Modelul lansat in acest an, are in plus fata de mai vechiul Moto G4 Plus, un corp complet din metal, modern, cu finisaje excelente.

De asemenea, are o capacitate de stocare imbunatatita, suporta sistemul de operare Android 7.0 Nougat, dispune de asistentul virtual Google Assistant si suporta NFC (doar modelele pentru UK). Moto G5 Plus este dotat si cu o camera foarte performanta, ce poate executa fotografii de calitate inalta si poate filma chiar si in rezolutia 4k. In aceasta generatie insa, mai este prezent si un model ceva mai ieftin, Moto G5 simplu.

Ambele modele au un corp construit din metal, dar G5 simplu are un ecran mai mic, capacitate de stocare de doua ori mai mica si un procesor ceva mai slab. De asemenea, G5 simplu are o disponibilitate mult mai mica pe piata, fiind in oferte doar in cateva locuri (momentan, nu cunoastem inca planurile companiei in acest sens).

Cu toate astea, chiar si daca G5 simplu ar fi disponibil peste tot, tinand cont ca diferenta de pret nu este una foarte mare, v-am recomanda sa achizitionati G5 Plus, un telefon mult mai bun per total.

Seria Moto G 5 – toate modelele.

Moto G5 Plus costa 229 de dolari in versiunea de 32 de gb si 299 de dolari, in versiunea de stocare de 64 gb. Fiecare model difera cand vine vorba despre capacitatea de stocare, memoria RAM si suportul NFC. Motorola Moto G5 Plus este un telefon deblocat universal, asa ca va functiona cu majoritatea operatorilor, la nivel global.

Senzorul de amprenta.

Unul dintre punctele forte ale lui Moto G5 Plus este senzorul de amprenta excelent, un lucru foarte rar de vazut pe un astfel de device, din categoria de buget. Majoritatea device-urilor concurentei nu au asa ceva si daca au, costa cu siguranta mai mult.

Senzorul functioneaza incredibil de bine, fiind chiar comparabil din punctul nostru de vedere, cu cele prezente pe iPhone (touchID). In afara de asta, Motorola a adaugat noi feature-uri acestui senzor, cum ar fi anumite shortcut-uri ce permit transformarea senzorului de amprenta intr-un fel de “mini-trackpad”. Feature-ul respectiv este denumit “One Button Nav” si a fost implementat foarte bine de catre Motorola.

0 Shares
You May Also Like