Se intampla in Romania
Posted By Ovi Olaru

Cum s-a imbogatit Dan Voiculescu ?


Neagu Djuvara a spus intr-un interviu ca Dan Voiculescu  a fost trimis pe vremea lui Ceausescu in Insula Cipru, inarmat cu o mare suma de bani, cu scopul de a face  cumparaturi pentru Romania, asta cu putin inainte sa cada Ceausescu. Dupa ce a fost dat jos Ceausescu, Voiculescu a ramas in Insula Cipru cu aproximativ 600 de milioane de dolari.

Sincer sa fiu, in mare parte cred ca istoricul, filozoful, diplomatul, jurnalistul si romanicierul Neagu Djuvara, chiar are dreptate. Dan Voiculescu, patronul Antenelor, unul dintre cei mai influenti miliardari din Romania, a fost si este un vulpoi. Ca sa va dati seama mai bine despre cum sta treaba, Dan Voiculescu e aliatul USL si fondatorul trustului de presa Intact Media Group, trust ce patroneaza mai multe televiziuni, publicatii si radiouri din Romania. In spatele USL e un alt vulpoi, Ion Iliescu, un comunist criminal ce in Revolutia din 1989 a jucat teatru, urland ca au venit teroristii. Prin acest teatru, Iliescu a comandat impuscarea catorva oameni ce se adunasera sa-l dea jos pe Ceausescu, numindu-i teroristi. Iliescu nu s-a oprit aici, a continuat cu mineriadele, unde tot la comanda lui Iliescu, o gramada de oameni au fost schiloditi sau omorati de mineri.

Observ ca de la un timp de vreme Romania a devenit o jungla tot mai mare. Oamenii politici au devenit tot mai dornici sa faca orice pentru putere, chiar sa distruga viitorul unor oameni cinstiti. Politicienii s-au obisnuit sa ascunda raul sub bine, adica sa pacaleasca cetatenii si chiar sa-si bata joc de ei. Eu cred ca neamul romanesc nu poate fi calarit pentru totdeauna.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.