De ce sa cumperi noul iPad de 9.7 inch?

0 Shares
0
0
0

De ce sa cumperi noul iPad de 9.7 inch?
In momentul in care vrei sa iti cumperi un dispozitiv mobil, cu siguranta atentia ta se indreapta fie asupra unui telefon mobil, fie asupra unei tablete.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone, atunci lucrurile se pot indrepta in doua mari directii. Fie alegi sa iti cumperi un terminal iPhone de la Apple, care vine cu sistemul de operare iOS, si care iti poate oferi cele mai bune performante si o placuta experienta cand utilizezi telefonul, fie alegi telefoanele cu sistemul de operare Android.

Daca preferi cumva aceasta varianta, atunci prima data in mod evident iti vei indrepta atentia spre un terminl de la Samsung, pentru ca stim cu totii faptul ca Samsung este intr-o continua lupta cu Apple pentru suprematie, iar telefoanele Samsung sunt extrem de performante.

Vei mai putea sa iti indrepti atentia si spre telefoane de la Son de exemplu, de la HTC sau de la alti producatori care vin tot cu telefoane mobile ce au sistemul de operare Android.

Ei bine, daca ai deja un telefon mobil, si vrei sa iti indrepti atentia spre o tableta, la fel ca si in cazul telefoanelor, ai ocazia sa iti indrepti atentia spre Android, sau poti alege sa iti cumperi un terminal de la Apple.

Alegand optiunea de a achizitiona un terminal de la Apple, vei putea sa iti indrepti atentia spre cel mai nou model iPad care se gaseste pe piata, si care are ecranul de 9.7 inch.

Atunci cand te uiti la poze, sau cand te uiti la un film, sau orice alta activitate desfasori folosind dispozitivul, spectaculosul Ecran Retina de 9.7 inch te va impresiona prin calitatea superioara a cuorilor.

Referitor la ecran, o inlocuire display iPad, sau orice alt gen de reparatii iPad, te va costa foarte mult, pentru ca Apple este un producator scump, iar piesele de schimb sunt deasemenea foarte scumpe.

Revenind insa la prezentarea terminalului iPad, acesta dispune de cipul A9 pe 64 de biti, fapt care ajuta extrem de mult tableta sa aiba performantele dorite, iar aplicatiile vor rula mult mai rapid si mai usor datorita acestui cip.

Se spunea ca multi utilizatori de iPad ajung cu terminalele intr-un service Apple pentru ca bateria terminalelor nu rezista mult timp incarcata. Aceasta problema se pare ca a fost remediata, iar terminalul iPad de 9.7 inch se bucura de o autonomie a bateriei de 10 ore.

Faptul ca tableta are instalat cel mai performant si cel mai renumit sistem de operare din lume, si anume iOS 10, este un alt motiv pentru care se merita neaparat sa iti cumperi un astfel de terminal de la Apple.

Camera frontala de 8 mega pixeli te va ajuta sa faci cele mai reusite selfie-uri, iar astfel, vei putea face direct cu iPad-ul poze pe care sa le postezi pe retelele de socialiare.

Asadar, acestea ar fi doar cateva dintre motivele intemeiate pentru care poti in orice moment sa iti indrepti atentia spre un terminal iPad, iar faptul ca acesta este produs de catre Apple ar trebui sa fie un motiv in plus pentru care sa il cumperi.

0 Shares
You May Also Like