Interviu cu Razvan Alecu, administrator Swiss Gold

0 Shares
0
0
0

1. Spuneti-ne câteva cuvinte despre Swiss Gold.

Swiss Gold este una dintre cele mai importate retele nationale în domeniul colectarii metalelor pretioase cu peste 30 de locatii în România. Compania noastra achizitioneazaobiecte din aur, argint sau platina în orice stare. Pe langa obiectele din metale pretioase, compania achizitioneaza diamante si ceasuri autentice ce apartin unor brand-uri consacrate.

Preturile practicate de Swiss Gold sunt stabilite zilnic în functie de cotatia aurului, argintului sau platinei la bursa.
Unul dintre principalele aspecte pe care Swiss Gold pune accent este transparenta tranzactiei, o informare cât mai clara a clientului, dorind sa ofere clientului pretul maxim pe care piaaa îl permite sa îl ofere la momentul tranzactiei.

2. Ce servicii ofera compania dumneavoastra?

Clientii ce detin obiectele de aur, argint sau platina pe care nu le mai doresc sau sunt deteriorate ne pot vinde aceste obiecte primind în schimbul lor pretul cel mai bun în momentul tranzactionarii. În cazul în care clientul este indecis cu privire la vanzarea bijuteriei pe care o detine, compania noastra ofera posibilitatea de a amaneta obiectul, urmând ca în 30 de zile obiectul sa fie recuperat prin achitarea unui comision.
Aceste doua servicii le punem la dispozitie atât persoanelor fizice cât si persoanelor juridice ce doresc sa colaboreze cu noi.

3. Ce trebuie sa faca clientii dumneavoastra pentru a vinde un obiect?

Clientii nostri au de parcurs trei pasi. În primul rând acestia trebuie sa identifice obiectele din metale pretioase pe care doresc sa le vânda sau sa le amaneteze. Urmatorul pas este de a intra în contact cu un operator de-al nostru care sta la dispozitie telefonic. În cazul în care clientul a gasit o oferta mai buna, suntem convinsi ca o putem depasi prin oferirea unui pret mai mare.

Ultimul pas este de a vizita una dintre locatiile noastre în cel mai scurt timp posibil si de a comunica operatorului de la punctul de lucru pretul obtinut pe site-ul nostru.

4. Care este punctul forte al companiei?

Principalul punct forte al companiei Swiss Gold îl reprezinta tranzactiile sigure realizate rapid si usor. Angajatii companiei analizeaza cu atentie în fata clientului fiecare obiect, astfel încât evaluarea acestora sa fie una corecta. Compania noastra pune accent pe transparenta tranzactiei, o informare cât mai clara a clientului, dorind sa ofere clientului cel mai mare pret posibil.
Procesul de verificare si evaluare a obiectelor se realizeaza gratuit chiar daca nu se doreste vanzarea lor momentan.
5. Unde va poate gasi un client care are nevoie de dumneavoastra?

Din dorinta de a fi cât mai aproape de clienti, compania detine peste 22 de locatii în Bucuresti, 2 locatii in Constanta, 5 locatii în Braila, o locatie în Galati si o locatie în Craiova. Lista completa a locatiilor poate fi vizualizata pe site-ul companiei.(www.swisswgold.ro)

6. În cazul în care un client este indecis de unde poate afla alte informatii?

Pentru a obtine mai mult informatii despre vânzarea obiectelor de aur, argint sau platina, cât si despre cotatia unui diamant sau al unui ceas, vizitati site-ul companiei, www.swissgold.ro. De asemenea, operatorii nostri stau la dispozitia clientilor între orele 08:00 – 18:00.

7. Ce perspective aveti?

Compania noastra doreste sa se extinda deschizând cât mai multe puncte de lucru pentru a oferi posibilitatea tuturor clientilor de a tranzactiona direct cu noi fara a fi nevoiti sa paraseasca localitatea sau sa colaboram prin alte mijloace(curierat, posta). În viitor urmeaza sa mai deschidem puncte de lucru în toate judetele mari, acoperind astfel fiecare zona geografica.

8. Ce mesaj doriti sa transmiteti viitorilor clienti?

Ca regula generala, pretul aurului creste în cazul în care piata bursiera slabeste. Acum este cu siguranta cel mai bun moment pentru a lua în considerare vânzarea de aurul si a argintului. O alta recomandare este de vinde obiectele din metale pretioase si nu de a le amaneta. Prin amanetare clientul primeste un pret mai mic decât cel de vânzare, iar pentru a-si recupera bunurile trebuie sa platesca un comision pentru a lichida contractul.
Astfel, daca va întrebati „Când este momentul optim pentru a vinde bijuteriile?” sfatul nostru este “Nu mai asteaptati! Aveti posibilitatea sa obtineti un pret extrem de mare pentru bijuteriile de aur si argint chiar acum … profitati de el!”

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like