Ion Pasăre, profesorul ce a lăsat corigenți toți elevii de la Turceni

0 Shares
0
0
0

grupul scolar industrial energetic turceniIon Pasăre, profesorul de matematică de la Grupul Școlar Industrial Energetic Turceni, după isprava sa de zile mari, chiar merită un loc de cinste în Cartea Recordurilor. În patru ani de predare a materiei, profesorul și-a dat seama că elevii clasei a XII-a D sunt atât de proști încât nu merită să promoveze ultimul an de liceu. Atâta timp cât profesorul a adus elevii până-n clasa a XII-a, lui îi găsesc toată vina pentru scandalul creat la Turceni. Consider că profesorul trece acum printr-o cumpănă, ori a uitat să-și înghită pastilele și a trecut de partea celor ce au probleme de gândire. Acum profesorul poate să vină să ne spună că elevii lui au suferit o amnezie, uitând matematica acumulată în cei trei ani. O altă scuză nu-i găsesc. Poate să recunoască frumos că pur și simplu cineva l-a supărat, iar acum vrea să-și arate bărbăția și curajul, dar și nesimțirea de a lăsa corigenți toți elevii unei clase. Ion Pasăre a fost și el director la Grupul Școlar Energetic din Turceni. Probabil visează că o să fie demis actualul director, în persoana lui Vlad Octavian. Mai mult ca sigur Pasăre vrea iarăși scaunul de director. Ar fi cel mai bine să fie trimis acasă, să stea pe propriul scaun, deoarece e un vulpoi prea viclean.

Acum sincer, tu ca profesor, ai nevoie de multă prostie ca să faci o asemenea gafă, adică să lași 33 de elevi corigenți în anul terminal, în condițiile în care ai fost profesorul lor din primul an de liceu. Poate profesorul vrea să spună că predă atât de bine materia încât niciun elev nu o înțelege, iar salariul de profesor nu-l merită. Nu-l cunosc pe acest profesor, dar pur și simplu m-a lăsat fără cuvinte. Mare ți-e grădina, Doamne!

Oare în stadiul ăsta a ajuns țara asta ?

Se pare că da. Banii publici, ai noștri, sunt aruncați pe geam, fiind oferiți degeaba unor bugetari nepregătiți. Unde ești tu, Țepeș ?

0 Shares
1 comment
  1. Dar copii de bani gata, care nu trec bacul nu te lasă fără cuvinte?

Comments are closed.

You May Also Like