Jocurile PS3 – La Gamesline.ro Le Gasesti Pe Toate

0 Shares
0
0
0

jocuri-pc

O consola PS3 (Playstation 3) este visul oricarui copil, oricat de mare sau de mic. Pentru asta, insa, trebuie sa fie foarte cuminte si ascultator. Insa odata ce o primeste, nimic nu mai conteaza si sesiunile de competitie alaturi de prieteni sau de unul singur, sunt chiar mai placute decat si-ar fi putut imagina.

Insa orice consola are specificatiile sale si are nevoie de jocuri special create pentru ea. Asa ca, pentru o consola PS3 trebuie sa ai jocuri PS3 de la Gamesline.ro. Avand in vedere faptul ca orice consola se monteaza la un televizor, cu cat este mai mare ecranul si calitatea imaginii, cu atat este mai mare placerea. Si cu cat sunt mai multe persoane, distractia este mai mare.

Ne jucam si ne distram, dar trebuie sa dam o atentie speciala indicatiilor de varsta care sunt afisate pe fiecare joc. Acestea sunt puse cu un scop, si anume, acela de a nu oferi copiilor mici un grad inalt de violenta si de scene care ii pot marca. Asadar, daca specialistii spun ca jocurile nu pot sa fie lasate in mana copiilor mai mici de 12, 16 sau 18 ani, trebuie sa tinem cont de acest lucru.

Iar daca sunt parinti care citesc acest lucru, trebuie sa inteleaga ca odraslele lor nu vot tine cont niciodata de aceste avertismente si de indicatiile specialistilor si ca este de datoria lor sa ii verifice ce jocuri au si ce recomandari au acestea.

Un joc plasat corect, poate ajuta foarte mult intelectual un copil si poate sa il ajute sa se dezvolte din acest punct de vedere. Insa daca jocul este necorespunzator varstei, acesta poate interpreta gresit diferenta dintre bine si rau si violenta o poate percepe ca pe ceva normal. Sunt foarte multe jocuri pentru PS3 potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Pentru cei mai mici, de la 3 ani in sus, spre exemplu, acum a aparut un joc dupa aparitia in cinematografe a animatiei Ice Age 4, un joc foarte indragit, de altfel, si de cei mai mari. Apoi sunt jocuri cu fiecare dintre sporturile cunoscute pe suprafata pamantului. Aveti foarte multe variante din care sa alegeti ceea ce va intereseaza.

0 Shares
3 comments
  1. cautam de ceva vreme un site de jocuri inafara de gamespot…:)multam fain

Comments are closed.

You May Also Like