Un nou virus circula pe Facebook

0 Shares
0
0
0

Nu mai e o noutate faptul ca majoritatea utilizatorilor de internet au Facebook si ca de cate ori au ocazia, utilizatorii retelei sociale isi verifica contul si discuta pe chat-ul Facebook cu prietenii virtuali. Nici hackereii nu stau departe de Facebook, incercand sa atraga in plasa utilizatorii inocenti, postand materiale ce starnesc atentia. Pe langa aceasta metoda, oamenii rai ai internetului trimit utilizatorilor Facebook mesaje ce contin linkuri catre virusii ce o sa trimita hackerilor informatiile din calculatorul ce reusesc sa-l viruseze.

Un exemplu de un asemenea virus ce e trimis pe chat-ul Facebook, folosind identitatea prietenilor ce-i aveti pe reteaua de socializare, aveti in imaginea de mai jos.

virus-facebook

Sunt sigur ca multi utilizatori de Facebook si-au infectat deja calculatorul cu acest virus, convinsi fiind de faptul ca prietenul de pe profilul caruia au trimis hackerii virusul, are de aratat o poza faina. Daca ati dat deja click pe virusul din imagine, iar antivirusul nu l-a gasit, reinstalati sistemul de operare si stergeti tot din calculator, asta in cazul in care nu aveti date importante. Daca aveti in calculator date importante ce nu pot fi sterse, trebuie sa luati neaparat legatura cu un specialist.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like